Покров Понедельник 20.05.24, 22:03
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 15 » Олександр Вілкул привітав Олександра Дриголя з перемогою у чемпіонаті України з легкої атлетики та отриманням ліцензії
19:01
Олександр Вілкул привітав Олександра Дриголя з перемогою у чемпіонаті України з легкої атлетики та отриманням ліцензії
Олександр Вілкул привітав Олександра Дриголя з перемогою у чемпіонаті України з легкої атлетики та отриманням ліцензіїГубернатор Олександр Вілкул привітав дніпропетровського спортсмена Олександра Дриголя з перемогою у чемпіонаті України з легкої атлетики та отриманням ліцензії на участь у XXX літніх Олімпійських іграх 2012 року у Лондоні (Великобританія). 
Олександр Дриголь (1966 р.н.) – майстер спорту України міжнародного класу, переможець Всеєвропейських та Всесвітніх ігор ветеранів, рекордсмен світу з метання молоту та метання ваги серед ветеранів спорту.
Дніпропетровський спортсмен переміг у чемпіонаті України з легкої атлетики, який проходить з 10 по 15 червня 2012 року в Ялті. Олександр Дриголь показав найкращий результат 78,32 м у змаганнях із метання молоту, перевиконавши олімпійський норматив А – 78,0 м. 
«Дніпропетровщина виховала команду спортсменів високого класу, які успішно презентують Україну й наш регіон на міжнародних змаганнях. Олександр Дриголь – ветеран спорту. Він понад 30 років достойно представляє наш регіон на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, зміцнює спортивний авторитет Дніпропетровщини. Численні перемоги атлета – це яскравий приклад спортивного довголіття та взірець для всіх юних спортсменів регіону», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Як повідомлялося раніше, голова обласної державної адміністрації Олександр Вілкул наголосив, що всі спортсмени, які повернуться з Олімпійських ігор 2012 року з медалями, отримають квартири від влади.

Довідка:
На сьогодні олімпійські нормативи з легкої атлетики виконали легкоатлети Дніпропетровської області:
П’ятниця Олександр – метання спису;
Тітімець Ганна – біг на 400 м з бар’єрами;
Ярощук Анна – біг на 400 м з бар’єрами;
Ель-Шеріф Шеріф – потрійний стрибок;
Нестеренко Микита – метання диску (норм. Б).
Остаточний список учасників літніх Олімпійських ігор 2012 року буде визначено наприкінці червня цього року.
Категория: Область | Просмотров: 742 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar