Покров Четверг 16.05.24, 19:25
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 18 » Олександр Вілкул: «Від співпраці бізнес-середовища, влади та профспілок на пряму залежить якість життя мешканців Дніпропетровщини» (фото)
16:25
Олександр Вілкул: «Від співпраці бізнес-середовища, влади та профспілок на пряму залежить якість життя мешканців Дніпропетровщини» (фото)
17 липня пройшла звітно-виборча конференція Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД). В роботі конференції взяли участь заступник голови Федерації роботодавців України Олексій Мірошніченко, голова ФОРД Віктор Сергєєв, голова федерації металургів України Сергій Бєлєнькій, а також представники різних галузевих організацій роботодавців регіону.
Під час конференції до складу ФОРД були обрані ще 9 членів. Тепер Федерація налічує 18 організацій роботодавців Дніпропетровщини. До складу Федерації входять представники металургійної, гірничовидобувної, вугільної, хімічної галузей, транспорту, агропромислового комплексу, автомобільних перевезень та дорожнього будівництва, житлово-комунального господарства. Також на конференції відбулася ротація керівництва Федерації. Замість виконуючого обов’язки голови правління ФОРД Миколи Омельченка, був одноголосно вибраний на дві посади - головою ФОРД та головою правління ФОРД - Віктор Сергєєв. Микола Омельченко за значний внесок у становлення організації та її розвиток був відзначений пам’ятною медаллю «80-річчя Дніпропетровщини».
На конференції розглядалися питання пов’язані із ухваленим Верховною Радою України новим Законом України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права та гарантії їх діяльності». Закон на новому рівні, враховуючи потреби сьогоднішнього дня, визначає важливість діяльності Федерацій організації роботодавців у суспільному житті України, розвитку промисловості, бізнесу, економіки. Федерації організацій роботодавців мають стати новою ланкою у ланцюгу співпраці влади, профспілок та представників бізнесу. Головне завдання Федерації організацій роботодавців – представництво та захист прав та законних інтересів роботодавців в економічній, соціальній, трудовій сферах. Це орган, який має відстоювати та лобіювати інтереси представників бізнес-середовища. 
«Дніпропетровщина – інвестиційні ворота України. За 2010 – 2011 роки в регіон залучено більше 8 млрд доларів США прямих іноземних інвестицій. Це говорить про високий рівень розвитку бізнесу та підприємництва на Дніпропетровщині. Від співпраці бізнес-середовища, влади та профспілок на пряму залежить якість життя мешканців області. Ми орієнтовані на конструктивний діалог, який стане запорукою розвитку відносин між владою та роботодавцями», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул. 
Він зазначив, що Федерація організацій роботодавців Дніпропетровщини повинна по-новому, відповідно до сучасних умов, відстоювати інтереси бізнес-структур області, як на регіональному, так і на національному рівні. 






Категория: Область | Просмотров: 799 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar