Покров Четверг 16.05.24, 16:00
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 18
Олександр Вілкул: «Від співпраці бізнес-середовища, влади та профспілок на пряму залежить якість життя мешканців Дніпропетровщини» (фото)17 липня пройшла звітно-виборча конференція Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини (ФОРД). В роботі конференції взяли участь заступник голови Федерації роботодавців України Олексій Мірошніченко, голова ФОРД Віктор Сергєєв, голова федерації металургів України Сергій Бєлєнькій, а також представники різних галузевих організацій роботодавців регіону.

На сайті облдержадміністрації громадяни можуть ознайомитися із межами виборчих округів та адресами виборчих комісій ДніпропетровщиниВиборчий процес ще не розпочався, але підготовка до виборів народних депутатів України, що відбудуться  28 жовтня 2012 року вже триває. Ознайомитися з інформацією про нові межі виборчих дільниць та адреси місця голосування можна у відповідних відділах ведення Державного реєстру виборців або на веб-сайті Дніпропетровської облдержадміністрації (www. adm.dp.ua у розділі «Органи ведення Реєстру виборців»).

Олександр Вілкул: «За шість місяців 2012 року індекс промислової продукції на Дніпропетровщині становить 103,2%»Завдяки модернізації свого промислового сектору Дніпропетровщина впевнено тримає лідерські позиції з обсягів виробництва промислової продукції. За шість місяців 2012 року у порівняння з аналогічним періодом 2011 року індекс промислової продукції склав 103,2%. У червні 2012 року у порівнянні з червнем 2011 року індекс промислової продукції склав 105,2%. 

Дніпропетровська область взяла участь у Всеукраїнській олімпійській естафеті «Передай вогонь перемоги»16 липня 2012 року спортсмени Дніпропетровщини приймали вогонь Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги» від Запорізької області та передали факел Кіровоградщині. 17 липня 2012 року у Дніпропетровську біля монумента Слави відбулось урочисте запалення факелу, який передали Полтавській області. 21 липня 2012 року під час проводів спортсменів-олімпійців до Лондона естафета «Передай вогонь перемоги» фінішує на майдані Незалежності у Києві.

Вся правда о семейной медицинеВсе новое – хорошо забытое старое. Также и семейная медицина, которая так активно внедряется сейчас в Днепропетровской области – не выдумка украинских медицинских чиновников, а система, которая существует десятилетиями в европейских странах и это то, к чему стремится прийти Украина в 21 веке.
Но любое большое, а главное масштабное начинание часто сопровождается изрядным количеством обсуждений со стороны общественности, домыслами и сплетнями. Вот и семейная медицина, которая внедряется в днепропетровских медучреждениях, за достаточно короткий срок уже успела обрасти огромным слоем выдумок, полуправдивых суждений и неверных мифов.

У 2012 році в Кривому Розі 52 лікаря розпочали перепідготовку за спеціальністю «загальна практика-сімейна медицина»У Кривому Розі в рамках модернізації охорони здоров’я для підвищення якості та доступності медичних послуг активними темпами розвивається сімейна медицина. Зокрема триває фахова підготовка сімейних лікарів. 
Наразі у Кривому Розі медичну допомогу мешканцям міста надають 18 сімейних лікарів, які пройшли фахову підготовку у 2011 році. У 2012 році розпочали перепідготовку за спеціальністю «загальна практика-сімейна медицина»  52 медичних фахівця, 8 лікарів вже пройшли перекваліфікацію.