Покров Понедельник 20.05.24, 20:38
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 19 » Під час проведення обласного суботника 23 червня буде упорядковано 5,5 тис га парків, скверів, алей та прибудинкових територій
21:02
Під час проведення обласного суботника 23 червня буде упорядковано 5,5 тис га парків, скверів, алей та прибудинкових територій
Під час проведення обласного суботника 23 червня буде упорядковано 5,5 тис га парків, скверів, алей та прибудинкових територій23 червня відбудеться загальнообласний суботник, який присвячений Дню Конституції України. У ньому візьмуть участь близько 80 тис жителів Дніпропетровщини: працівники підприємств, установ та представники громадський організацій. 
«Громади міст та районів не байдужі до стану своїх вулиць та дворів. Я вдячний жителям Дніпропетровщини, які беруть активну участь у підвищенні благоустрою та комфортності регіону», - сказав Олександр Вілкул.
Під час загальнообласного суботника буде:

упорядковано 5,5 тис га території парків, скверів, алей та прибудинкових територій в усіх містах та районах області,
установлено 15 нових дитячих майданчиків: у Марганці (1 майданчик), Кривому Розі (2 майданчики), Нікополі (2), Новомосковську (2), Павлограді (1), Синельниковому (2), Тернівці (1), Васильківському (1) та Новомосковському (3) районах;
створено зелену зону у Софіївському районі,
відремонтовано 85 тис кв м асфальтобетонного покриття,
упорядковано 3 млн кв м газонів та створено майже 5 га нових газонів та квітників,
висаджено сотні дерев та  кущів.
Також під час суботника буде ліквідовано 460 сміттєзвалищ. Їх перелік складений управлінням житлово-комунального господарства облдержадміністрації, в тому числі, за інформацією, яка надійшла від громадян на «Гарячу лінію Олександра Вілкула». 
Зокрема, будуть ліквідовані сміттєзвалища в місті Дніпропетровськ - по вулицях Вакуленчука, Воздухофлотській, Новоорловській, Караваєва, Яшина, Щитовій, Гідропарковій, Тополіній, Сірка, Молодогвардійців, Фесенка, Водіїв та на дитячому майданчику по вул. 152 Дивізії; у місті Дніпродзержинську - по вул. Металургів та на дитячому майданчику по вул. Бєсєдова та ін.
Окрім цього, 23 червня  буде очищено від сміття 170 км берегів річок міст та районів області та прибрано від сміття 921 км доріг.

Категория: Область | Просмотров: 676 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar