Покров Четверг 16.05.24, 23:30
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 19
Під час проведення обласного суботника 23 червня буде упорядковано 5,5 тис га парків, скверів, алей та прибудинкових територій23 червня відбудеться загальнообласний суботник, який присвячений Дню Конституції України. У ньому візьмуть участь близько 80 тис жителів Дніпропетровщини: працівники підприємств, установ та представники громадський організацій. 
«Громади міст та районів не байдужі до стану своїх вулиць та дворів. Я вдячний жителям Дніпропетровщини, які беруть активну участь у підвищенні благоустрою та комфортності регіону», - сказав Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: «Новий міст через річку Вовча в місті Павлоград дозволить удвічі збільшити пропускну спроможність автотранспорту»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів робочу нараду щодо будівництва нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград. Новий міст через річку Вовча в місті Павлоград дозволить вдвічі збільшити пропускну спроможність автотранспорту. Наразі завершені роботи зі зняття бетонного покриття, ведеться демонтаж залізобетонних та стальних конструкцій, виконуються роботи з укріплення ґрунту. Для будівництва мосту через річку Вовча за ініціативи Олександра Вілкула виділено з державного бюджету 23 млн грн. Загальна кошторисна вартість складає 34 млн грн.

У Павлоградському територіальному центрі соціального обслуговування курси реабілітації проходитимуть вдвічі більше ветеранів та інвалідівЦього року за завданням губернатора Олександра Вілкула у Павлограді буде проведена реконструкція міського територіального центру соціального обслуговування одиноких пенсіонерів, непрацездатних громадян, ветеранів та інвалідів. Наразі у відділенні соціально-медичних послуг центру курс реабілітації проходять 350 чоловік на рік. Після його розширення курс реабілітації зможуть проходити вдвічі більше ветеранів та інвалідів. Про це повідомив Олександр Вілкул у Павлограді під час виїзної наради щодо соціального захисту ветеранів. Після засідання губернатор провів зустріч із ветеранами та вручив їм путівки на санаторно-курортне лікування. 
«Турбота про ветеранів війни, забезпечення їх достойного і комфортного життя – обов’язок кожного з нас. Така позиція нашого Президента Віктора Януковича, Уряду, обласної влади. На Дніпропетровщині створена потужна система соціального захисту ветеранів й інвалідів війни, що заснована на адресному підході та вирішенні конкретних питань. Оздоровлення ветеранів – один із ключових напрямів роботи обласної влади»,   сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.