Покров Четверг 16.05.24, 10:52
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 5 » У Дніпропетровську за підтримки губернатора з 6 липня по 6 серпня 2012 року буде працювати «Клуб дитячого плавання» на відкритій воді
16:02
У Дніпропетровську за підтримки губернатора з 6 липня по 6 серпня 2012 року буде працювати «Клуб дитячого плавання» на відкритій воді
У Дніпропетровську за підтримки губернатора з 6 липня по 6 серпня 2012 року буде працювати «Клуб дитячого плавання» на відкритій водіУ Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула з 6 липня по 6 серпня 2012 року буде працювати «Клуб дитячого плавання» на відкритій воді. Урочисте відкриття відбудеться 6 липня 2012 року на Комсомольському острові о 10:00. 
В урочистому відкритті запланована участь заступника голови облдержадміністрації Івана Ступака, першого заступника Дніпропетровського міського голови Анатолія Крупського, почесного гостя – бронзового призера Олімпійських ігор, багаторазового призера чемпіонатів світу та Європи, рекордсмена Європи, Заслуженого майстра спорту України з плавання, директора Палацу водних видів спорту СК «Метеор» Андрія Сердинова. 
У Клубі дитячого плавання діти зможуть проходити безкоштовний курс навчання плаванню під керівництвом професійних тренерів. Техніці плавання тут будуть навчати дітей віком від 6 до 12 років щоденно з 9:00 до 13:00. Записатися на уроки можна буде безпосередньо на пляжі в адміністратора.
Починаючи з 2010 року за ініціативи голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула, щорічно, безкоштовні курси з плавання для дітей проходять у чотирьох містах області, зокрема, у Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Нікополі та Новомосковську.
Категория: Область | Просмотров: 714 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar