Покров Воскресенье 28.04.24, 18:56
Сайт
Главная » Украина
Дніпропетровська область краще за всіх просунулась у питанні створення гарних умов у пологових будинках, - Віктор ЯнуковичВ Україні необхідно впроваджувати страхову медицину, що дасть змогу поліпшити якість медичних послуг та підвищити рівень заробітних плат медиків. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час телепроекту «Діалог з країною». «Треба кардинально міняти ситуацію в медичній галузі і переходити на страхову систему медичну, і ми будемо це робити», - сказав Глава держави.

Влада працює над вирішенням проблеми нелегальних «копанок» - ПрезидентВлада працює над вирішенням питання функціонування нелегальних «копанок» в Україні. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, відповідаючи на запитання шахтарів з м.Тернівки (шахтоуправління «Тернівське», Дніпропетровська область)  під час телевізійного проекту «Діалог з країною». «Ми дуже добре розуміємо цю проблему.

Завтра президент будет четыре с половиной часа говорить с украинцамиПрезидент Виктор Янукович в течение нескольких часов будет отвечать на вопросы украинцев в прямом эфире. «Диалог со страной» начнется ровно в 11 часов дня, и его покажут сразу шесть телеканалов: Первый национальный, «1+1», «5 канал», «Интер», «Украина» и ICTV. Задать свой вопрос президенту можно будет во время прямых включений

« 1 2 3 4