Покров Суббота 27.04.24, 21:37
Сайт
Главная » Украина

Украинская делегация приняла участие в работе 20-й сессии Генеральной Ассамблеи М.А.П.Современная жизнь в Украине характеризуется падением нравственности, обесцениванием духовной и культурной сокровищницы народа. Об этом во время выступления в парламенте Греции в ходе заседания Межпарламентской Ассамблеи Православия заявил заместитель главы украинской делегации, член межпарламентской группы Международной Ассамблеи Православия, народный депутат Украины Андрей Шипко


Президент України Віктор Янукович привітав організаторів та учасників Міжнародної конференції Асамблеї європейських регіонівНа Дніпропетровщині проходить перше виїзне засідання в Україні Асамблеї європейських регіонів (АЄР). Основні заходи проходять у «Європейському містечку», яке спеціально для цього зведено у Дніпропетровську на площі між облдержадміністрацією та обласною радою. 
Участь у роботі конференції беруть участь близько 200 делегатів. Серед них - представники регіонів європейських держав, дипломатичних установ, депутати Європарламенту, керівники регіонів України.

Олександр Вілкул запропонував створити нову систему цивільного захисту населення«Необхідна нова сучасна система цивільного захисту, яка дозволить підвищити швидкість реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, забезпечить чітку координацію дій структур, що задіяні під час надзвичайних ситуацій - влади, комунальних служб, рятувальників, армії, волонтерів та створить можливості для оперативного інформування населення», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул на засіданні Уряду.

Завдання, визначенi у нацiональному планi дiй на 2013 рiк, – виконуютьсяВідповідно до Указу Президента 12 березня 2013 року № 128/2013 «Про Національний план дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Нацдержслужба України в межах повноважень має забезпечити виконання низки завдань напряму реформ «Реформа системи публічного управління» щодо удосконалення регулювання у сфері запобігання корупції та створення професійної та ефективної державної служби та служби в органах місцевого самоврядування

Олександр Вілкул: «У Всеукраїнському суботнику 20 квітня 2013 року взяло участь майже 5,5 млн громадян» (фото)«Суботник об’єднав владу, представників громадських організацій та підприємств, волонтерів, молодь. Люди приходили з родинами, друзями. Багато хто сприймав суботник як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та дворах після зими, тим більш такої складної як була цього року», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, підбиваючи підсумки акції на засіданні Кабінету Міністрів України.

Олександр Вілкул закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 20 квітняУ суботу, 20 квітня, відбудеться всеукраїнський суботник, присвячений акції «За чисте довкілля». 
«Запрошую всіх українців, які не байдужі, хто любить своє місто чи селище, 20 квітня вийти на суботник, - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, - Беріть з собою родину, друзів та сприймайте суботник як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та дворах після зими, тим більш такої складної як була цього року»

Наталія Королевська: Наше завдання - реалізувати право кожної дитини на родинуДніпропетровський досвід забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сімейними формами виховання після реалізації пілотного проекту буде поширено на всю країну. Про це заявила Міністр соціальної політики України Наталія Королевськапід час робочого візиту до  Дніпропетровська.

Юрій Павленко: Реформа системи опіки і піклування над дітьми та захисту прав дітей-сиріт є однією з найуспішніших за останнє десятиліттяРеформа системи опіки і піклування над дітьми, забезпечення права дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування на виховання у сім'ї є однією з найуспішніших та результативних реформ, які відбулися в країні за останні десять років. Про це заявив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко під час відкриття дитячого будинку сімейного типу у Дніпропетровську

Александр Вилкул: «Правительство создало заказник площадью 2819 гектаров в Днепропетровской области»«Правительство создало новый заказник в Днепропетровской области площадью 2819 гектаров. Таким образом, за 3 года площадь заказников и природных заповедников Днепропетровской области была увеличена втрое, было создано  27 новых заповедных зон», - сказал Вице-премьер-министр Украины Александр Вилкул

« 1 2 3 4 »