Покров Четверг 16.05.24, 17:44
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 25 » За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 46 заяв про злочини та події.
07:55
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 46 заяв про злочини та події.
За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 46 заяв про злочини та події.За період часу з 16.07.2012 року до 23.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 46 заяв  про злочини та події. Серед таких: 12 крадіжок, 1 грабіж, 6 фактів пошкодження майна, 6 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 40 протоколів.
Коротко про деякі з них  16.07.2012 року до чергової частини Орджонікідзевського МВ надійшло повідомлення про те , що невідома особа скоїла крадіжку поштових скриньок по вул. Освіти 8  м. Орджонікідзе. Підчас проведення заходів з розкриття даного злочину було встановлено, що злочинці пересуваються на автомобілі імпортного виробництва сірого кольору. На розшук даного автомобіля був орієнтований особовий склад ДАІ Орджонікідзевського МВ, через декілька днів капітаном міліції Федчиком В.Г., було встановлено та затримано власника даного автомобіля. Ним виявився місцевий мешканць 18-ти років, який  разом з товаришем 17-ти років скоїв дану крадіжку, підчас проведення дізнання хлопці розповіли про ще ряд злочинів скоєних на території м. Орджонікідзе. 
16.07.2012 року до чергової частини Орджонікідзевського МВ звернулась жінка яка повідомила про те, що близько 16 год. 00 хв. у її сина троє невідомих хлопців відкрито викрали мобільний телефон біля буд. 15 по вул. П.Тольятті м. Орджонікідзе. Проведеними розшуковими заходами співробітниками карного розшуку лейтенантом міліції Косинським Д.С. та ст. лейтенантом міліції Лубенець П.В. були затримані троє місцевих мешканців віком  від 13-ти до 17-ти років, за даним фактом триває перевірка.
Під час проведення досудового слідства по факту крадіжки грошей з банкомату КБ «Брокбізнесбанк» по вул. Тельмана 5  м. Орджонікідзе. Була отримана інформація про осіб які скоїли дану крадіжку. Співробітниками карного розшуку був затриманий місцевий мешканець, який дав пізнавальні пояснення, місце знаходження другого злочинця встановлюється. Наразі триває перевірка затриманого на скоєння інших злочинів на території м. Орджонікідзе.



ДІМ Орджонікідзевського МВ
ГУМВС України в Дніпропетровській обл.
ст. лейтенант міліції                                                                                          Я.В. Остапенко
Категория: Город | Просмотров: 979 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar