Покров Четверг 16.05.24, 17:47
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 25
Дніпропетровщина завершила збір ранніх зернових культурДніпропетровщина завершила збір ранніх зернових культур. Про це повідомив в.о. начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Удовицький під час колегії обласної державної адміністрації. 
За оперативними даними аграрії області зібрали 807 тис тонн зерна на площі 615,3 тис. гектарів, а середня урожайність склала 13 цнт/га. Зокрема, станом на 
25 липня 2012 року зібрано 454 тис тонн озимої пшениці з площі 314,1 тис га (середня урожайність 14,5  цнт/га), 27 тис тонн озимого ячменю з площі 26,9 тис га (середня урожайність 10 цнт/га) та 292,4 тис тонн ярого ячменю з площі 249,7 тис га (середня урожайність 11,7 цнт/га). 
Також зібрано 18,6 тис тонн озимого та ярого ріпаку з площі 15,3 тис га (середня урожайність 12,1 цнт/га). 

За підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровську відбудеться вечір пам’яті Володимира ВисоцькогоЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула 25 липня 2012 року о 16:00 у залі «Російського центру» Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Кирила і Мефодія відбудеться вечір пам’яті Володимира Висоцького, приурочений до 32 річниці з дня смерті відомого діяча мистецтва ХХ століття. Захід проходитиме за адресою: вул. Ю. Савченка, 10. Вхід вільний.

Олександр Вілкул: «За три останні роки для соціально-економічного розвитку Покровського району було виділено 108,4 млн грн.»Для соціально-економічного розвитку Покровського району за три останні роки з усіх джерел фінансування обласного та державного бюджетів було виділено 108,4 млн грн. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації, на якій одним з питань розглядався стан реалізації Комплексної стратегії розвитку на період до 2015 року у Покровському районі.

Для посівної кампанії 2013-го року Дніпропетровщина буде забезпечена насінням на 100%Для посівної кампанії 2013-го року Дніпропетровщина буде забезпечена насінням на 100%. Про це доповіла губернатору Олександру Вілкулу під час колегії облдержадміністрації начальник Державної інспекції сільського господарства в Дніпропетровській області Лариса Мефьодова.

Якість зерна на Дніпропетровщині значно перевищила минулорічні показникиЦього року якість зібраного врожаю значно перевищила минулорічні показники. 80% зерна, яке надійшло на зернові склади та зернопереробні підприємства, - високої продовольчої якості – 1-3 класу. Минулого року зерно продовольчої категорії складало лише 55% від загальної кількості. Про це доповіла губернатору Олександру Вілкулу  начальник Державної інспекції сільського господарства в Дніпропетровській області Лариса Мефьодова.
З урожаю поточного року на сертифіковані зернові склади надійшло вже 92,2 тис. тонн зерна, з нього пшениці 54,8 тис.

Темпи зростання за основними показниками на Дніпропетровщині перевищують середні по УкраїніНа Дніпропетровщині продовжується зростання темпів соціально-економічного розвитку. Темпи зростання за основними показниками на Дніпропетровщині перевищують середні по Україні. Зокрема, це стосується росту обсягів промислового виробництва, валової продукції сільського господарства, капітальних інвестицій, виконаних будівельних робіт, роздрібної торгівлі, реалізованих послуг, розміру середньомісячної заробітної плати. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час колегії облдержадміністрації. 

На Дніпропетровщині станом на 25 липня вже отримали компенсаційні виплати 130 тисяч 540 вкладниківГубернатор Олександр Вілкул підбив чергові підсумки реалізації Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича на Дніпропетровщині станом на середину липня 2012 року. Зокрема, він зазначив, що завдяки сталому розвитку економіки Дніпропетровської області та України забезпечене підвищення соціальних стандартів життя пільгових категорій населення. Проводяться компенсаційні виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР.

За минулий тиждень до міського відділу внутрішніх справ надійшло 46 заяв про злочини та події.За період часу з 16.07.2012 року до 23.07.2012 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 46 заяв  про злочини та події. Серед таких: 12 крадіжок, 1 грабіж, 6 фактів пошкодження майна, 6 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 хуліганство та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 40 протоколів.