Покров Воскресенье 28.04.24, 02:54
Сайт
Главная » 2012 » Май » 31 » За останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн.
12:54
За останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн.
За останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн. За підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула за останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн. Це дозволило розпочати важливі проекти для підвищення якості життя мешканців міста. Сьогодні у місті губернатор провів виїзне засідання колегії облдержадміністрації присвячене аналізу та планам реалізації проектів розвитку Вільногірська. 
«Обласна влада сприяє розвитку кожного міста і району області. Виділені для Вільногірська бюджетні кошти забезпечили реалізацію системних проектів з ремонту доріг, з модернізації житлово-комунального господарства, реконструкції будинків та інших проектів, які підвищують якість життя городян», - сказав губернатор. 
Він зазначив, що розвиток міста відбувається за сприяння народного депутата України Сергія Глазунова.  
Зокрема, за ініціативи народного депутата України Сергія Глазунова та за підтримки губернатора Олександра Вілкула у Вільногірську у 2011 році за рахунок бюджетних коштів у місті розпочалася модернізація систем теплопостачання та дорожньої інфраструктури. Введені в експлуатацію 2 модульні котельні, які обслуговують дві школи та три дитсадки, відремонтовано 3,5 тис. кв. м доріг, проведена реконструкція каналізаційного колектору вулиць Л.Комсомолу, Гагаріна та Промислова, придбано малу канало-промивочну машину "Шторм” 2041 GX 660 для обслуговування мереж водовідведення, проводився ремонт м’якої покрівлі 5 житлових будинків, де проживають більше 700 осіб. Також у Вільногірську реконструювалися мережі газопостачання житлових будинків та самоплинний колектор. Було поновлено роботу автобусних маршрутів, розроблена та успішно реалізується  програма «Дитяче містечко», у рамках якої встановлені 2 дитячих майданчика.
У 2012 році для Вільногірська вже придбані ще 2 дитячих майданчики 
по вул. Садова та Гагаріна. Цього ж року продовжиться будівництво автодороги по вул.Привокзальній, ремонти вулиць та доріг міста, двох котелень, ремонт м’якої покрівлі у 4 житлових будинках, будуть побудовані газорегуляторні пункти та газопровід високого та низького тиску.
«За останні два з половиною роки місто отримало потужний імпульс для розвитку. Ми вдячні губернатору Олександру Вілкулу за підтримку важливих інфраструктурних проектів Вільногірська», - сказав міський голова Вільногірська Віталій Федоренко. 
Під час засідання колегії керівництво місто звітувало губернатору про виконання його доручення щодо підвищення заробітної плати жителям міста та легалізації робочих місць. 
Зокрема, у Вільногірську середньомісячна заробітна плата у січні-березні 2012 року зросла на 21,1% та склала 2952,61 грн. Станом на 1 травня 2012 року в порівнянні з відповідним періодом 2011 року у місті більш, ніж на 24% зменшилася кількість безробітних (з 414 до 314 осіб). У січні – квітні цього року вже створено 244 нових робочих місця (61% річного плану). Також за цей період працевлаштовані 285 осіб, пройшли професійне навчання і перенавчання 77 осіб.

Довідка:
З урахуванням усіх джерел фінансування обласного та державного бюджетів у 2010 році Вільногірську було виділено – 16 млн 851 тис. грн, у 2011 – 25 млн 709 тис. грн, у першому півріччі 2012 року – 25 млн 450 тис. грн.
Категория: Область | Просмотров: 627 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar