Покров Пятница 10.05.24, 03:37
Сайт
Главная » 2012 » Май » 31
В усіх дозвільних центрах міст та районів надаватимуться консультації щодо участі в програмі іпотечного кредитуванняЖителі Дніпропетровщини, які потребують поліпшення житлових умов, зможуть отримати вичерпну інформацію в дозвільних центрах міста та районів про участь в Програмі іпотечного кредитування, яка впроваджується в Україні в рамках  Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича. Відповідне завдання про розгортання роботи спеціалістів-консультантів з даного питання поставив перед керівниками міст та районів губернатор Олександр Вілкул під час засідання колегії облдержадміністрації, що пройшла у Вільногірську. 

Олександр Вілкул: «Особлива увага – вирішенню нагальних питань ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни» Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час виїзного засідання Колегії облдержадміністрації у Вільногірську дав доручення головам РДА забезпечити гідну підготовку та проведення заходів до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначають щороку 22 червня в день початку Великої Вітчизняної війни. Губернатор також поставив завдання звернути особливу увагу на вирішення питань підтримки ветеранів та інвалідів війни. 

Під головування Олександра Вілкула у Вільногірську пройшло виїзне засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністраціїПід головування Олександра Вілкула у Вільногірську пройшло виїзне засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації. У засіданні колегії взяли участь народний депутат України Сергій Глазунов, заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міські голови, голови райдержадміністрацій та районних рад, господарсько-громадський актив Вільногірська. 
Головне питання порядку денного колегії облдержадміністрації – реалізація Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровської області у місті Вільногірськ.

Олександр Вілкул: «Створення за 2011-2012 роки п’яти нових модульних котелень у Вільногірську дозволить удвічі зменшити споживання газуПро це повідомив Олександр Вілкул під час виїзного засідання колегії Дніпропетровської облдержадміністрації, яка пройшла в місті Вільногірськ.
У 2012 році у Вільногірську за підтримки Олександра Вілкула здійснюється будівництво трьох модульних котелень (№№ 4,6,8), загальна вартість яких складає 13,5 млн грн, з яких 9,5 млн  – кошти Вільногірського гірничо-металургійного комбінату, які  залучені на умовах угоди про соціальне партнерство між владою і підприємством. 
«Пуск в експлуатацію у 2012 році трьох модульних котелень у Вільногірську дозволить забезпечити стабільним і якісним опаленням 80% освітніх, та 100% медичних закладів міста, в якому проживає понад 24 тисячі жителів нашого регіону», - сказав Олександр Вілкул. 

За останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн. За підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула за останні два з половиною роки з обласного та держаного бюджетів Вільногірськ отримав 68 млн грн. Це дозволило розпочати важливі проекти для підвищення якості життя мешканців міста. Сьогодні у місті губернатор провів виїзне засідання колегії облдержадміністрації присвячене аналізу та планам реалізації проектів розвитку Вільногірська. 
«Обласна влада сприяє розвитку кожного міста і району області. Виділені для Вільногірська бюджетні кошти забезпечили реалізацію системних проектів з ремонту доріг, з модернізації житлово-комунального господарства, реконструкції будинків та інших проектів, які підвищують якість життя городян», - сказав губернатор. 
Він зазначив, що розвиток міста відбувається за сприяння народного депутата України Сергія Глазунова.