Покров Четверг 16.05.24, 10:26
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 20 » За підтримки губернатора Дніпропетровщини у селі Березове Покровського району відремонтували водопровід
17:02
За підтримки губернатора Дніпропетровщини у селі Березове Покровського району відремонтували водопровід
За підтримки губернатора Дніпропетровщини у селі Березове Покровського району відремонтували водопровідУчасть громад Дніпропетровщини у спільному проекті обласної ради та ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» дає можливість громадам отримати додаткове фінансування на вирішення актуальних проблем. Зокрема, завдяки участі у цьому проекті, селу Березове Покровського району було надано фінансування на ремонт водопроводу.
 «У рамках програми «Питна вода Дніпропетровщини», що реалізовується в регіоні за ініціативи губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула, було замінено зношенні чавунні труби на пластикові, завдяки чому значно покращилась якість води. До цього прориви зношених водопровідних мереж траплялися по 30-40 разів на рік. Об`єднавши ресурси міжнародних організацій,обласного бюджету та населення, проблему вирішили за короткий час»,- сказав голова Покровського району Сергій Чернявський.
Категория: Область | Просмотров: 705 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar