Покров Четверг 16.05.24, 09:14
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 24 » За підтримки губернатора та Консула республіки Туреччина Ігора Ханіна відбулося засідання «Дніпропетровщина багатонаціональна»
21:37
За підтримки губернатора та Консула республіки Туреччина Ігора Ханіна відбулося засідання «Дніпропетровщина багатонаціональна»
За підтримки губернатора та Консула республіки Туреччина Ігора Ханіна відбулося засідання «Дніпропетровщина багатонаціональна»За підтримки губернатора Олександра Вілкула та Генерального Консула республіки Туреччина в Україні Ігора Ханіна 24 липня 2012 року відбулося засідання круглого столу «Дніпропетровщина багатонаціональна». 
Учасники засідання поділилися досвідом розвитку освітньої галузі в європейських країнах, розглянули питання євроінтеграції і розвитку молодіжної політики в Дніпропетровському регіоні.
«Дніпропетровська область продовжує інтеграцію в європейський і світовий освітній простір. Регіональна програма «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», яка реалізується під керівництвом губернатора Олександра Вілкула, покликана модернізувати систему освіти регіону. Ми переймаємо прогресивний досвід у сфері освіти у зарубіжних колег та готові ділитися власними напрацюваннями. Засідання круглого столу «Дніпропетровщина багатонаціональна» – це ще одна можливість для представників різних національностей обмінятися цінним досвідом», – сказала начальник управління у справах сім’ї та молоді Лілія Ковальова.
Засідання проходило у Дніпропетровському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Участь у ньому взяли представники обласної влади, доцент відділу підготовки спеціалістів для закордонних країн Геннадій Оніщенко, голова товариства німецької молоді «Данпарштадт» Євген Гессен та лідери громадських і національних спільнот. 
Категория: Область | Просмотров: 709 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar