Покров Четверг 16.05.24, 20:12
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 24
За підтримки губернатора та Консула республіки Туреччина Ігора Ханіна відбулося засідання «Дніпропетровщина багатонаціональна»За підтримки губернатора Олександра Вілкула та Генерального Консула республіки Туреччина в Україні Ігора Ханіна 24 липня 2012 року відбулося засідання круглого столу «Дніпропетровщина багатонаціональна». 
Учасники засідання поділилися досвідом розвитку освітньої галузі в європейських країнах, розглянули питання євроінтеграції і розвитку молодіжної політики в Дніпропетровському регіоні.

Медики Миколаївщини високо оцінили процес модернізації охорони здоров`я на ДніпропетровщиніМедики Миколаївщини здійснили робочу поїздку до Томаківського району Дніпропетровської області з метою вивчення позитивного досвіду колег у реалізації процесу модернізації медичної галузі. Делегація медичних фахівців з Миколаївської області позитивно оцінила якість проведення модернізації охорони здоров`я на Дніпропетровщині та висловила подяку дніпропетровським медикам за плідну співпрацю.

Представники канадської діаспори проведуть моніторинг стану здоров’я молоді Дніпропетровщини У Дніпропетровську у рамках українсько-канадського проекту «Дослідження системних і структурних шляхів для досягнення рівності в системі здоров’я в Україні» відбувся круглий стіл за участі представників облдержадміністрації, міжнародних експертів та громадських молодіжних організацій.  
Мета зустрічі – визначення шляхів подальшої співпраці щодо покращення стану здоров’я українців та залучення молоді до здорового способу життя.

Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула у Кривому Розі буде реконструйовано стадіон ДЮСШ № 3 «Спартак»Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула продовжується створення сучасної спортивної інфраструктури Дніпропетровщини. Зокрема, в Кривому Розі вже відкрито нові басейни в сучасному спортивному комплексі «Північне сяйво», 3 стадіони для занять футболом (з покриттям «штучна трава»), тенісний корт та майданчик для гри в «Городки», 34 тренажерних майданчики та інші. Наразі будується сучасна льодова арена і розпочинається реконструкція стадіону ДЮСШ № 3 «Спартак». Сьогодні Олександр Вілкул провів нараду з метою контролю організації реконструкції стадіону, де будуть створені умови для занять спортом і в основних групах, і для людей з обмеженими можливостями. На стадіоні буде проведено капітальний ремонт глядацьких трибун, створені сучасні зали для тренувань, а також оновлена покрівля спортивного залу школи. 

В рамках проекту Олександра Вілкула «Місто без околиць» у Кривому Розі розпочалася друга черга реконструкції проспекту ПівденнийУ червні 2012 року у Кривому розі розпочалася друга черга реконструкції та благоустрою на проспекті Південний, яка проходить у рамках губернаторського проекту «Місто без околиць». Під час роги високої якості стали візитною карткою Дніпропетровщинибільше як у 201 році. ів доріг, проведено бком а Дконтролю за ходом реалізації цього проекту в місті відремонтовано понад 400 тис квадратних метрів доріг, проведено благоустрій парків і скверів, встановлено понад 100 дитячих майданчиків.

У Кривому Розі за підтримки губернатора проходить реконструкція академічного театру драми та музичної комедії імені Тараса ШевченкаГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду у порядку контролю за ходом реконструкції Криворізького академічного театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка. Реконструкція театру проходить в рамках Регіональної програми розвитку театрів на Дніпропетровщині, яка розроблена й прийнята з ініціативи Олександра Вілкула. 

До закінчення вступної кампанії – 2012 залишився один тиждень31 липня 2012 року – останній день прийому документів до вищих навчальних закладів (ВНЗ) I-IV рівнів акредитації від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти на денну форму навчання (крім ВНЗ, де потрібно проходити творчі конкурси). Терміни вступу на заочну форму навчання визначаються приймальними комісіями кожного ВНЗ. 

На Дніпропетровщині в рамках «Днів здоров`я» проходять медичні обстеження мешканцівВ рамках «Днів здоров`я», що тривають протягом останніх шести місяців, бригади лікарів здійснили 52 виїзди до населених пунктів 22 районів області з метою підвищення якості профілактики та діагностики захворювань у жителів віддалених районів Дніпропетровської області. 
13 грудня 2011 року згідно з наказом Головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації з метою підвищення якості диспансерних обстежень та наближення до населення сільських районів якісної діагностики захворювань на Дніпропетровщині розпочато проведення «Днів здоров`я».

Дніпропетровці принесли Україні першу за всю історію незалежності перемогуДніпропетровці принесли Україні першу за всю історію незалежності перемогу в командній першості на чемпіонаті Європи з воднолижного спорту в категорії до 15 років

Уперше в історії воднолижного спорту України та колишнього Радянського Союзу національна збірна України, яка складалася з представників Дніпропетровщини, здобула перемогу в командній першості на чемпіонаті Європи з воднолижного спорту в категорії до 15 років. Губернатор Олександр Вілкул привітав спортсменів та відзначив високий рівень їх підготовки.