Покров Пятница 17.05.24, 00:07
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 19 » За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку
10:30
За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку
За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку. Дослідження рейтингів регіонів України проводив дослідницький центр «Рейтинг ТОП-100», який використовував дані Держкомстату Україні, міністерств і відомств, а також матеріали дослідження міністерства економічного розвитку і торгівлі України за 2011 рік. 
«Дніпропетровщина має потужний економічний потенціал. І завдання обласної влади шляхом впровадження ефективного менеджменту якомога ширше його розкрити. Для цього ми впровадили проектний підхід в управління областю. Влада працює за чітким планом – Комплексною стратегією розвитку регіону, яка охоплює усі галузі регіональної економіки та всі сфери життєдіяльності і є адресним регіональним баченням програм реформ нашого Президента Віктора Януковича. Як результат – за підсумками 2011 року наш регіон підтвердив свої провідні позиції в соціально-економічному розвитку», - сказав Олександр Вілкул. 
Дослідження проводилися серед 24 області України та Автономна Республіка Крим. Рейтинги регіонів розраховувалися шляхом зведення в єдиний показник рейтингових позицій, що характеризують 10 основних показників соціально-економічного розвитку регіону:
1. Економічний розвиток
2. Інвестиції, наука, інновації
3. Державні фінанси
4. підтримка бізнесу
5. споживчий ринок
6. Споживчий ринок населення і ринок праці
7. Житлово-комунальне господарство
8. Освіта та охорона здоров'я
9. Рівень злочинності
10. Екологічна ситуація.
«Одне з найважливіших завдань влади - людей, які управляють регіоном, зробити так, щоб індустріальний розвиток відображався на добробуті людей. Рейтинг, проведений нашим центром показує, що у Дніпропетровської області це наразі виходить найбільш ефективно», - сказав генеральний директор дослідницького центру «Рейтинг ТОП-100» Ігор Ляшенко. 




Категория: Область | Просмотров: 794 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar