Покров Пятница 17.05.24, 00:58
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 19
На Дніпропетровщині у Солонянському районі сімейні лікарі отримають службове житлоУ Солонянському районі в рамках програми «місцевих стимулів»  для сімейних лікарів, які працюватимуть у медичних закладах району, виділено три будинки. Крім цього, 22 лікаря загальної практики – сімейної медицини, які вже працюють у Солонянському районі, забезпечуються службовим транспортом та мобільним зв`язком.
В рамках програми «місцевих стимулів» в Центрі первинної медико-санітарної допомоги Солонянського району для лікарів загальної практики – сімейної медицини виділені будинки у селах Новомар` ївка, Єлизарове та Мопр

За версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвиткуЗа версією журналу «ТОП-100. Лідери бізнесу України» Дніпропетровщина посіла перше місце за рейтингом ефективності економічного розвитку. Дослідження рейтингів регіонів України проводив дослідницький центр «Рейтинг ТОП-100», який використовував дані Держкомстату Україні, міністерств і відомств, а також матеріали дослідження міністерства економічного розвитку і торгівлі України за 2011 рік.