Покров Пятница 17.05.24, 01:44
Сайт
Главная » 2012 » Май » 18
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині техніка для гасіння лісових пожеж перебуває в готовності №1» Про це повідомив голова облдержадміністрації, начальник цивільного захисту Дніпропетровської області Олександр Вілкул під час наради щодо запобігання лісовим пожежам в регіоні. У нараді взяли участь начальник головного територіального управління МНС України в Дніпропетровській області Віктор Бутківський, начальник головного управління МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Клешня, виконуючий обов’язки першого заступника командира 6-го гвардійського армійського корпусу командування сухопутних військ Збройних Сил України Валерій Якуба, заступники губернатора та керівники профільних підрозділів облдержадміністрації.

За підтримки Олександра Вілкула на Дніпропетровщині пройшов 10-й обласний фестиваль сімейної творчості «Душі криниця»Гала-концерт фестивалю та виставка «Сімейні скарби Дніпропетровщини» пройшли з нагоди Міжнародного Дня сім’ї, який відзначається 15 травня, у культурно-спортивному комплексі «Шинник» у Дніпропетровську. Загалом у відбіркових турах, які пройшли по всіх містах і районах області цьогоріч взяло участь понад 400 сімей. Від імені губернатора Олександра Вілкула переможцям  фестивалю та видатним жінкам області вручив нагороди та відзнаки заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині влітку 2012 року планується оздоровити 80% школярів Дніпропетровської області.Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів розширену нараду, присвячену аналізу готовності позаміських закладів оздоровлення та відпочинку до літньої оздоровчої кампанії-2012 дітей Дніпропетровщини.
У нараді взяли участь голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, в.о. головного санітарного лікаря Дніпропетровської області Андрій Кондратьєв, полковник служби цивільного захисту, начальник головного управління Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області В’ячеслав Киба, а також міські голови та голови райдержадміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, власники та керівники дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 18 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 18 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 3 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня. 2 потерпілих знаходяться в обласній лікарні ім. Мечникова, 1 -  в міській лікарні №6 (м. Дніпропетровськ). 
Стан потерпілих: 1 – стан середньої тяжкості, 2 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.