Покров Пятница 03.05.24, 09:05
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 03
В обласному дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» закінчилась перша змінаВ обласному дитячому центрі соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» закінчилась перша зміна. Діти відсвяткували завершення зміни та взяли участь у танцювальному конкурсі «Майданс у «Перлині Придніпровя». У ньому змагалися усі 10 загонів центру. У другу зміну приїдуть відпочивати також близько 200 дітей. Це діти-сироти, діти з багатодітних сімей та діти, позбавлені батьківського піклування. Зміна розпочнеться 07 липня 2012 року.

У 2012 році у Кривому Розі підготовлено у двічі більше медсестер загальної практики – сімейної медициниНа Дніпропетровщині в рамках модернізації охорони здоров`я триває розвиток сімейної медицини. В цьому році в Криворізькому училищі підвищення кваліфікації та перепідготовки медичних і фармацевтичних спеціалістів було випущено 141 медсестру загальної практики – сімейної медицини.
На Дніпропетровщині триває активний розвиток сімейної медицини. Це один з пріоритетних напрямків для підвищення якості та доступності медичних послуг для жителів області. Так, для лікувально-профілактичних закладів Дніпропетровської області в Криворізькому училищі підвищення кваліфікації та перепідготовки молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів за цей рік було підготовлено 141 медсестру загальної практики – сімейної медицини.

У приміщені Державного архіву Дніпропетровської області діє документальна виставка «Дню конституції присвячується»З нагоди Дня Конституції України у приміщені Державного архіву Дніпропетровської області із 26 червня до 26 липня діє документальна виставка ««Дню конституції присвячується». На виставці представлені архівні документи, а також фото та газетні статі, які розповідають про становлення головного закону України з XVІІ століття до сьогодення
«Українська Конституція завжди була символом свободи і впевненого руху вперед. Конституція - це головний закон нашої держави.

Олександр Вілкул поставив завдання розпочати формування регіонального ресурсу зернаНа Дніпропетровщині триває збір врожаю ранніх зернових. Тож господарства мають розпочати формування регіонального ресурсу (запасу) продовольчого зерна. Відповідне завдання поставив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час виїзної наради у держгосподарстві «Дніпро» Дніпропетровського району та селекторної наради з головами райдержадміністрацій, що відбулись 3 липня.