Покров Четверг 16.05.24, 06:54
Сайт
Главная » 2012 » Июль » 14
Олександр Вілкул: «Північний гірничо-збагачувальний комбінат – флагман модернізації гірничо-металургійного комплексу України»Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав колектив Північного ГЗК з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України та нагородив кращих робітників підприємства з нагоди професійного свята, яке комбінат зустрів вагомими виробничими досягненнями. Зокрема, за перше півріччя 2012 року на комбінаті зросли обсяги виробництва концентрату до 7,4 млн тонн. Це на 4,4% більше ніж за аналогічний період минулого року. Обсяги виробництва окатишів - перевищили 5,5 млн тонн, що на 8% більше, ніж за відповідний період 2011 року.

Олександр Вілкул: Реконструкція парку імені Комсомолу України у Кривому Розі – це ще один вагомий приклад Реконструкція парку імені Комсомолу України у Кривому Розі – це ще один вагомий приклад ефективного соціального партнерства обласної влади та бізнесу. Про це сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, відкриваючи парк. Реконструкція була проведена в рамках губернаторської програми соціального партнерства між обласною владою та ПАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат». Вартість реконструкції складає 4 млн грн.

Олександр Вілкул презентував документальний фільм про історію розвитку Дніпропетровщини і Кривого Рогу «Маленька гаряча батьківщина»У Кривому Розі презентовано документальний фільм «Маленька гаряча батьківщина», присвячений історії розвитку Дніпропетровщини і Кривбасу. Фільм складається з п’яти серій, які розповідають про різні періоди становлення та розвитку Кривбасу, від часів Олександра Поля і до наших днів. Генеральний продюсер фільму – губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, режисер – Олексій Зотіков, провідний історик, сценарист, автор багатьох історико-краєзнавчих телепроектів. Презентація пройшла в Криворізькому національному університеті. В ній взяли участь викладачі і студенти вузів міста, науково-технічна інтелігенція, представники громадських організацій.