Покров Четверг 09.05.24, 22:27
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 22
Шановні працівники та ветерани енергетичної галузі Дніпропетровщини!Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем енергетика!Енергетика належить до однієї зі стратегічноважливих галузей. На Дніпропетровщині працюють потужні теплові Криворізька й Придніпровська електростанції та Дніпродзержинська ГЕС, що генерують щорічно від 5% до 7% загальнодержавного обсягу електроенергії. Обласна влада приділяє особливу увагу модернізації та розвитку енергетичного комплексу, розробці і впровадженню передових технологій і устаткування, що сприяє енергозбереженню та підвищенню енергоефективності.

Правила безпечного поводження з піротехнічними виробамиЩо насамперед потрібно знати при купівлі петард, хлопавок, бенгальських вогнів тощо? Як уникнути біди, не зіпсувати свята собі й іншим?  Під час придбання в торгівельній мережі піротехнічної продукції необхідно: 1. Вимагати від продавця представлення копії сертифіката якості виготовлювача і сертифіката  відповідності,   виданого   повноважним   органом   країни-виробника (постачальника); 2. Перевірити наявність на піротехнічному виробі або його упаковці інформації про термін придатності виробу або його гарантійний термін.

Вячеслав Задорожний: «Обласна влада на чолі з губернатором Олександром Вілкулом проводить...Вячеслав Задорожний: «Обласна влада на чолі з губернатором Олександром Вілкулом проводить системну роботу з реалізації державної політики в сфері соціального захисту ветеранів» «Виявляти турботу про людей старшого покоління, забезпечувати їх добробут – відповідальний обов’язок кожного з нас. Саме ветеранам Великої Вітчизняної війни випала доля боронити рідну землю від фашистських загарбників, відбудовувати зруйновані міста і села у повоєнні роки. Завдання обласної влади – забезпечити їм соціальний захист, повагу та гідне ставлення суспільства.

Губернатор Олександр Вілкул відкрив після реконструкції дитячий садок «Берізка» Губернатор Олександр Вілкул відкрив після реконструкції дитячий садок «Берізка» з сенсорною кімнатою в селищі Ювілейне Дніпропетровського району У рамках реалізації регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» у дитсадку проведена комплексна реконструкція. Завдяки цьому його зможуть відвідувати 140 маленьких жителів області, а це в півтора рази більше, ніж до реконструкції. У заході також взяв участь заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Жебровський.«Дошкільна освіта закладає основу для подальшого розвитку та навчання дітей. І наше завдання – забезпечити місцями в дитячих садках кожну дитину регіону. Для цього на Дніпропетровщині реалізується масштабна регіональна програма з відродження дитсадків у містах і сільських районах.

Олександр Вілкул вручив відзнаки та нагороди колективам підприємств і організацій ДніпропетровщиниОлександр Вілкул вручив відзнаки та нагороди колективам підприємств і організацій Дніпропетровщини, які брали участь у будівництві першої черги Окружної дороги навколо ДніпропетровськаГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул урочисто вручив відзнаки й нагороди колективам підприємств і організацій Дніпропетровщини з нагоди відкриття першої черги Об’їзної дороги навколо Дніпропетровська. В урочистостях також взяли участь начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Микола Сироватський, голова обласної ради Євген Удод та заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник.

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул нагородив переможців обласних наукових конкурсівГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул нагородив переможців обласних наукових конкурсів В облдержадміністрації нагородили переможців конкурсів «Кращий молодий вчений», «Краща рада молодих вчених», «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Цього року гранти від обласної влади отримали 15 молодих вчених у розмірі від 30 до 50 тисяч гривень, 12 молодих науковців отримали сучасні ноутбуки, трьом кращим радам Олександр Вілкул вручив мультимедійні проекториРозвиток науки, залучення молоді до наукової діяльності є однією зі складових інноваційного розвитку Дніпропетровщини і всієї України.

Губернатор Олександр Вілкул презентував на Всеукраїнському семінарі єдиний освітньо-інформаційний простір Дніпропетровщини У Дніпропетровську під головуванням губернатора Олександра Вілкула та заступника Міністра освіти та науки, молоді та спорту Бориса Жебровського пройшло пленарне засідання Всеукраїнського семінару з питань формування єдиного регіонального інформаційно-освітнього простору. «Сучасна і якісна освіта, в основі якої лежить застосування новітніх технологій – це один із тих ресурсів, які здатні збільшити конкурентоспроможність регіональної та національної економіки. На Дніпропетровщині активно впроваджуються інформаційні технології в освітній і управлінський процес. Ми акумулюємо для цього кращі європейські практики і охоче ділимося своїм досвідом з нашими колегами», - сказав Олександр Вілкул у своєму виступі під час презентації єдиного освітньо-інформаційного простору області.

Наступного року на Дніпропетровщині буде впроваджено проект «3D дитячий садок»Наступного року на Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула буде впроваджено проект «3D дитячий садок»Наступного року на Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула буде впроваджено проект «3D дитячий садок». Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час пленарного засідання Всеукраїнського семінару з питань формування єдиного регіонального інформаційно-освітнього простору. Засідання пройшло в Дніпропетровську під головуванням губернатора Олександра Вілкула та заступника Міністра освіти та науки, молоді та спорту Бориса Жебровського.

З 16 по 19 грудня відбулась велика благодійна акція «Студенти дітям»За ініціативою Дніпропетровської обласної молодіжної ради та при підтримці губернатора Дніпропетровської області Олександра Юрійовича Вілкула з 16 по 19 грудня відбулась велика благодійна акція «Студенти дітям». Активна молодь Дніпропетровщини привітала дитячі будинки Дніпропетровської області зі святом Святого. Під час заходів студенти відвідали більшість дитячих будинків, шкіл-інтернатів та навчально-реабілітаційних центрів  Дніпропетровської області. В акції прийняли участь майже всі студенти  Вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації Дніпропетровщини, які підготували для дітей цікаві концертні програми та різноманітні подарунки.

Олександр Вілкул: «Рух автотранспорту новою об'їзною навколо Дніпропетровська відкрито» «Відкриття нової окружної дороги Дніпропетровська – це реальне втілення в життя на Дніпропетровщині програми реформ Президента України», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час урочистого відкриття першої черги об’їзної дороги «Південний обхід м. Дніпропетровська». В урочистостях також взяли участь голова Державного агентства автомобільних доріг України Володимир Демішкан, голова обласної ради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко та заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник. «Не хотілося б говорити гучних слів, але сьогодні епохальний день. Ми відкрили першу чергу окружної дороги Дніпропетровська. Це найбільший інфраструктурний проект за 20 років незалежності України, який реалізується на Дніпропетровщині.

На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра проходить Всеукраїнський семінарНа Дніпропетровщиніза підтримки губернатора Олександра проходить Всеукраїнський семінар з питань формування єдиного регіонального інформаційно-освітнього простору На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула протягом двох днів, 21-22 грудня, проходить Всеукраїнський семінар з питань формування єдиного регіонального інформаційно-освітнього простору. Гостям з інших регіонів України та учасникам семінару провідними спеціалістами та науковцями Дніпропетровщини було презентовано регіональний проект «Новій Дніпропетровщині - новий стандарт освіти» та єдиний інформаційно-освітній простір регіону.