Покров Пятница 10.05.24, 01:40
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 26
На Дніпропетровщині визначили 10 найкращих спортсменів та 10 тренерівНа Дніпропетровщині обрано 10 найкращих спортсменів області та їх наставників. Відбирали кращих серед 229 спортсменів області, які протягом року здобули призові місця на змаганнях різних рівнів. Топ-10 складали фізкультурно-спортивний актив області, Дніпропетровське обласне відділенням НОК України, спортивні журналісти регіону та управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації. «На Дніпропетровщині створюються всі необхідні умови для наших спортсменів, їх тренувань та підготовки до змагань. Завдяки цьому, кількість медалей здобутих на офіційних міжнародних змаганнях спортсменами нашого регіону перевищила достатньо високий показник 2010 року (203 нагороди).

На Дніпропетровщині системно реалізуються заходи з охорони праці в галузі ЖКХОлександр Вілкул: «На Дніпропетровщині системно реалізуються заходи з охорони праці в галузі житлово-комунального господарства»У 2011 році фінансування заходів з охорони праці у галузі житлово-комунального господарства збільшилося практично вдвічі порівняно із 2010 і становить 18 млн грн. На ці кошти приводять до ладу санітарно-побутові  приміщення підприємств ЖКГ, ремонтують вентиляційні та опалювальні системи, купується спецодяг та взуття, засоби індивідуального захисту. У 2011 році відповідно до плану близько 24 000 осіб пройшли навчання з питань охорони праці в учбово-курсових комбінатах регіону.

Іван Ступак відкрив у Дніпропетровську 5 дільничних пунктів міліціїЗаступник голови облдержадміністрації Іван Ступак відкрив 5 дільничних пунктів міліції в Дніпропетровську, які будуть забезпечувати охорону правопорядку в Індустріальному районі міста. Дільничні пункти відкрито в рамках губернаторської програми Олександра Вілкула щодо профілактики правопорушень «Безпечне місто».Нові дільничні пункти відкрилися в Індустріальному районі по вул. Янтарній, 75А, вул. Мира,4, пр. імені газети «Правда», 70Б, вул. Запасній,5, пр. імені газети «Правда», 8. У приміщенні дільничних пунктів проведено капітальний та косметичний ремонти, встановлено сучасну оргтехніку, налагоджено телефонний зв'язок. На Дніпропетровщині відроджується мережа дільничних пунктів міліції. 

Марія Пустова відкрила сучасну бібліотеку в Національній металургійній академії УкраїниЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова відкрила сучасну бібліотеку в Національній металургійній академії України. Бібліотека оснащена комп’ютерною базою даних літератури, мережею  Wi-Fi та книгосховищем на 600 тис. примірників. Також тут розташовані інтернет-центр, виставкові та конференц-зали.«У Дніпропетровській області влада робить конкретні кроки для підвищення якості освіти, створення зручних умов у отриманні знань та необхідної інформації. Це реалізація державної політики в освітній галузі та регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Сьогодні відкрито сучасну науково-технічну бібліотеку.