Покров Пятница 17.05.24, 10:49
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 04
На Дніпропетровщині завершено створення мережі трудових архівів Протягом 2012 року кількість трудових архівів області зросла із 75 до 122, таким чином, створення мережі трудових архівів області завершено. 
Трудові архіви установ створені для зберігання документів з особового складу ліквідованих установ, підприємств, організацій усіх форм власності, які необхідні громадянам для підтвердження стажу роботи, розміру заробітної плати тощо

4 січня 2013 року розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванніРеєстрація осіб для участі у ЗНО 2013 розпочалась 4 січня і триватиме до 5 березня 2013 року. 
Оформити заяву-реєстраційну картку абітурієнти зможуть самостійно, скориставшись спеціальною комп'ютерною програмою на сайті УЦОЯО та Дніпропетровського РЦОЯО або звернутися до одного з пунктів реєстрації.

Срібною медаллю на чемпіонаті світу з вітрильного спорту Дніпропетровщина розпочала відлік нагород 2013 рокуЮні яхтсмени Дніпропетровщини вибороли срібну медаль на чемпіонаті світу з вітрильного спорту в Австралії. Таким чином, як зазначив голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков Дніпропетровщина вже в перші дні нового року розпочала відлік медалей, здобутих спортсменами регіону на офіційних міжнародних змаганнях.

Привітання губернатора Дмитра Колєснікова з Різдвом ХристовимДорогі земляки!
Прийміть сердечні вітання з нагоди світлого і радісного свята – Різдва Христового! 
У ці святкові дні в родинах панує особлива атмосфера добра та затишку. Ми будуємо плани на майбутнє, звертаючись за благословенням до Бога. Адже лише з Божою допомогою здійснюються добрі справи, якими сьогодні славиться Дніпропетровщина. 
Нехай у вашому житті буде мир та злагода, щасливими ростуть ваші діти, теплом та турботою будуть зігріті ваші близькі.

11 січня у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім.Мечникова відбудеться день відкритих дверей11 січня в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім.Мечникова відбудеться день відкритих дверей. У цей день з 12.00 і до останнього пацієнта кожен бажаючий, який попередньо записався на прийом, зможе пройти безкоштовне медичне обстеження та отримати консультації необхідних йому лікарів.

Для школярів Дніпропетровщини на час зимових канікул організоване цікаве та корисне дозвілляДля учнів Дніпропетровської області на час зимових канікул було організовано цікаве та корисне дозвілля. Загалом станом на 3 січня 2013 року більш ніж 83 тис школярів взяли участь у різноманітних акціях, новорічних програмах, екскурсіях тощо. Про це повідомили в головному управлінні освіти та науки облдержадміністрації

За підсумками 2012 року школярі, учні та студенти навчальних закладів Дніпропетровщини стали кращими на всеукраїнських змаганняхЗа підсумками 2012 року у загальнокомандному заліку ІV Спортивних ігор школярів України та ІІІ Всеукраїнської Спартакіади серед учнів професійно-технічних навчальних закладів збірні команди Дніпропетровщини завоювали І місце. Також низку вищих навчальних закладів Дніпропетровщини визнано кращими в Україні з організації фізичного виховання та спорту.

На Дніпропетровщині майже 874 тисячі пенсіонерів вже у січні цього року отримають підвищені пенсіїАвтоматизований перерахунок пенсій проведено, виходячи з нового розміру прожиткового мінімуму. Перераховані пенсійні виплати майже 874 тисячі пенсіонерів Дніпропетровщини отримають вже в січні цього року. Середній розмір пенсії на 01.01.2013 склав 1 564,87 грн.
У зв’язку зі зміною з 01 січня 2013 року прожиткового мінімуму органи Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області провели перерахунки складових пенсійних виплат, які визначаються від розміру прожиткового мінімуму.