Покров Пятница 17.05.24, 09:07
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 11
Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєЕфективне обслуговування платників податків – один з пріоритетів роботи нікопольських податківців.
За словами в.о. начальника Нікопольської ОДПІ Вікторії Майбороди сервісний центр податкової служби, який було відкрито в Нікопольській ОДПІ у минулому році, - це "обличчя” оновленого податкового відомства, яке проходить складний етап реформування від фіскального органу до сервісної служби. 

Дмитро Колєсніков: «Родині, яка вирішила всиновити дитину, гарантована підтримка влади та батьків-вихователів» (фото)Жителька Дніпропетровська Людмила Іванець довгий час працювала вихователькою у дитячому будинку. Зрозумівши, що інтернатна система не спроможна дати дитині достойне виховання, жінка вирішила взяти до себе у родину кількох дівчат із дитбудинку. Виховання дало свої результати – і колись замкнені, невстигаючі в школі дівчата, сьогодні мають широке коло захоплень: ходять у туристичні походи, займаються танцями, малюванням та плетінням з бісеру. Троє із вихованок Людмили Іванівни отримують губернаторську стипендію за високі досягнення у навчанні. Наразі Людмила Іванець виховує 9 дівчаток. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков завітав до дружньої великої родини Іванців. 

На Дніпропетровщині пройшли тренування МНС з організації пошуку і рятування постраждалих у зимовий період на водоймах області (фото)На Дніпропетровщині пройшли тренування з організації пошуку і рятування постраждалих у зимовий період на водоймах області. У заході взяли участь начальник цивільного захисту (цивільної оборони) області - голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков, голова обласної ради Євген Удод, начальник Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області Ігор Романюк, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко. 
«Рівень підготовки служб МНС Дніпропетровської області завжди відрізнявся своїм професіоналізмом

Дмитро Колєсніков: Керівники підрозділів інформаційно-ресурсного центру «Відкрита влада» доповіли голові облдержадміністрації Дмитрові Колєснікову про підсумки роботи 2012 року. Комплексний регіональний проект «Відкрита влада» спрямований на дебюрократизацію адміністративних послуг та покращення ефективного діалогу влади та жителів Дніпропетровщини. Це один із найкращих прикладів в Україні створення оптимальної моделі взаємодії влади з громадськістю та ефективного виконання завдань, поставлених Президентом України, щодо відкритості та прозорості влади.

«Гаряча лінія Олександра Вілкула» перетворилась на «Гарячу лінію Дмитра Колєснікова»На Дніпропетровщині підбиті підсумки роботи за 2012 рік Контакт-центру «Гаряча лінія Олександра Вілкула» та взято новий курс на підвищення ефективності взаємодії влади та жителів регіону задля спільної мети – розвитку Дніпропетровщини та підвищення добробуту громадян. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков прийняв естафету постійного діалогу влади і громадськості.