Покров Пятница 17.05.24, 11:15
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 18
Вже більше 1 млн жителів Дніпропетровщини внесені до електронного реєстру пацієнтівЄдиний електронний реєстр пацієнтів - це альтернатива незручним та вже застарілим паперовим медичним карткам. Із вересня 2012 року в усіх амбулаторіях сімейної медицини Дніпропетровщини розпочався процес внесення даних пацієнтів до електронного реєстру, який відбувається за особистою письмовою згодою кожної людини

На Дніпропетровщині до кінця року стане на 60% більше сімейних лікарів та медичних сестер загальної практики - сімейної медициниНа Дніпропетровщині в рамках модернізації охорони здоров’я триває розвиток сімейної медицини. Особлива увага приділяється фаховій підготовці сімейних лікарів та медсестер загальної практики - сімейної медицини. До кінця року кількість таких спеціалістів в регіоні збільшиться на понад 60%

На Дніпропетровщині розпочав роботу єдиний молодіжний Інтернет-порталНа Дніпропетровщині розпочав роботу Інтернет-портал Молодіжного центру регіону (http://molodcentr.org). Цей проект допоможе молоді розширити рамки своєї освіти, знайти різноманітні варіанти активного проведення вільного часу та зробити перший крок до становлення власної кар’єри. Презентація Інтернет-порталу пройшла на базі Молодіжного центру Дніпропетровщини.

Дмитро Колєсніков: «Водозабір у селі Оленівка Магдалинівського районГолова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив після реконструкції систему водозабору у селі Оленівка Магдалинівського району. Для цього була пробурена нова свердловина та побудована водонапірна башта. Робота нового водозабору забезпечила стабільним водопостачанням близько 1 тисячі мешканців.

 Олександр Любович: «На Дніпропетровщині ціни на хліб є стабільними, для підвищення передумов немає»На Дніпропетровщині цінова ситуація на ринку хліба є стабільною. Борошномельні та хлібопекарські підприємства забезпечені достатнім запасом сировини. Споживачі забезпечені основними продуктами харчування за рахунок власного виробництва в області. Про це  повідомив заступник губернатора Олександр Любович.