Покров Пятница 17.05.24, 12:46
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 22
Україна відзначила День Соборності та Свободи України (ФОТО)Україна відзначила День Соборності та Свободи України. Керівники регіону – голова облдержадміністрації Дмитро Колесников та голова обласної ради Євген Удод взяли участь урочистому зібранні, яке пройшло у Києві за участю Президента України Віктора Януковича. На Дніпропетровщині до Дня Соборності та Свободи України  в усіх містах та районах  області пройшли урочистості

Ініціатива губернатора щодо системної взаємодії обласної влади та нардепів була підтримана представниками Дніпропетровщини в парламентіПід час зустрічі з керівництвом Дніпропетровщини народні депутати підтримали ініціативу губернатора Дмитра Колєснікова щодо налагодження постійної взаємодії нардепів- вихідців із Дніпропетровська, та обласної влади. Зокрема, на зустрічі пролунала ідея створення міжфракційної групи народних депутатів із нашого регіону, які будуть представляти та захищати інтереси Дніпропетровщини у Верховній Раді

Дніпропетровська жіноча команда «Злагода» отримала перемогу в першому Міжнародному студентському турнірі з футзалуУ Сумах завершився міжнародний турнір із футзалу серед жіночих студентських команд «Кубок ректора УАБД НБУ», у якому взяли участь три українські та дві російські команди. Перемогу в турнірі отримала Дніпропетровська «Злагода», а кращим гравцем стала учасниця цієї команди - Ксенія Гриценко. 

За період часу з 14.01 по 21.01 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 45 заявЗа період часу з 14.01.2013 року до 21.01.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 45 заяв  про злочини та події. Серед таких: 10 крадіжок, 5 фактів пошкодження майна, 4 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 шахрайство, 1 пожежа та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 15 протоколів

На Дніпропетровщині відкрито виставку, присвячену вшануванню пам’яті жертв ГолокостуУ приміщенні Державного архіву Дніпропетровської області за підтримки голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова відкрито документальну виставку «Голокост на Дніпропетровщині», присвячену Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту. День пам’яті проводиться щорічно 27 січня на честь звільнення радянськими військами концентраційного табору Освенцім 27 січня 1945 року.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєДистанційний моніторинг касових операцій
Нікопольська ОДПІ нагадує, що з 01.01.13 розчалося підключення підприємців, які використовують касові апарати, до «електронної стрічки» - системи передачі даних про готівкові операції на сервери податкової служби.

Дмитро Колєсніков доручив розробити пропозиції від Дніпропетровської області у Національний план дій на 2013 рік Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков доручив розробити пропозиції від Дніпропетровської області у Національний план дій на 2013 рік. Завдання з формування Національного плану дій на 2013 рік поставив Президент України Віктор Янукович під час засідання Комітету з економічних реформ

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян, на який звернулося 55 жителів області.  
В основному питання стосувалися соціального захисту, комунального господарства та благоустрою територій, охорони здоров’я, оздоровлення, пенсійного забезпечення, налагодження телефонного зв’язку, земельних відносин, житлової політики, а також створення у місті Дніпропетровську дитячого будинку сімейного типу.

Губернатор Дмитро Колєсніков підписав розпорядження про призначення заступників голови Дніпропетровської облдержадміністраціїДмитро Колєсніков підписав розпорядження про призначення заступників голови Дніпропетровської облдержадміністрації. Під час селекторної наради губернатор представив новий склад керівництва головам міст та районів області. Він привітав заступників із призначенням на відповідальну посаду та окреслив основні завдання на 2013 рік. 

На Дніпропетровщині за завданням Дмитра Колєснікова запроваджено щоденний трьохрівневий моніторинг виплати зарплатиНа Дніпропетровщині за завданням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова запроваджено щоденний трьохрівневий моніторинг виплати зарплати працівникам області. Кожного дня губернатор особисто контролює ситуацію з виплат заробітної плати за інформацією, яка надходить із трьох джерел: звернень громадян, громадських організацій та ЗМІ.

Дмитро Колєсніков: «Задля розвитку рідної Дніпропетровщини народні депутати від регіону мають стати міцним «дніпропетровським лобі» у Раді»Напередодні Дня Соборності та Свободи України голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод провели зустріч з народними депутатами, які представляють інтереси Дніпропетровщини у Верховній Раді України. Вітаючи народних депутатів зі святом, Дмитро Колєсніков закликав їх до співпраці задля розвитку рідної області.