Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 25
До дня прориву блокади Ленінграда на Дніпропетровщині привітають кожного з 246-ти ветеранів, які були очевидцями тих подійДо дня прориву блокади Ленінграда на Дніпропетровщині привітають кожного з 246-ти ветеранів, які були очевидцями тих подій. До них прийдуть не тільки керівники міст та районів, але й школярі, студенти, курсанти, ліцеїсти. До Валентини Олександрівни Гуйван – жительки блокадного Ленінграда – завітав голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Досвід роботи професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровщини презентовано на колегії МОНмолодьспорту23 січня 2013 року на засіданні колегії МОНмолодьспорту, яка відбулася за участю Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка та під головуванням Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, одним з питань стало удосконалення управління професійно-технічною освітою. 

З життя пішов видатний металург Дніпропетровщини Альфред Козловський24 січня 2013 року о 7:10 ранку з життя пішов видатний металург Дніпропетровщини, Герой Соціалістичної праці, Герой України, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, автор 65 винаходів, Директор інституту розвитку ВАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод» Альфред Іванович Козловський.