Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Январь » 31
Обласний навчально-методичний центр з питань загальної практики – сімейної медицини оснащено новим навчальним обладнаннямУ 2012 році на Дніпропетровщині для центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) було закуплено понад 10 тис одиниць медичного обладнання. Цього року ідентичним обладнанням було оснащено Обласний навчально-методичний центр з питань загальної практики – сімейної медицини. 

Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков провів презентацію Дніпропетровської області на слуханнях в Європарламенті Дніпропетровщина  стала першим регіоном в Україні, якому присвячені слухання в Європейському Парламенті в Брюсселі. На запрошення членів депутатської групи GUE/NGL делегація Дніпропетровської області презентувала економічні та інвестиційні перспективи розвитку регіону.

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул взяв участь у Слуханнях в Європейському Парламенті (ФОТО)30 січня Олександр Вілкул відвідав з робочою поїздкою Брюссель, де взяв участь у Слуханнях у Європейському Парламенті з питань регіонального розвитку. 
Олександр Вілкул також зустрівся Єврокомісаром з регіонального розвитку Йоганесом Ханом та з віце-президентом Європарламенту АлехоВідалем-Куадрасом.

Благодаря поддержке Александра Вилкула культурно-спортивный комплекс «Шинник» не будет закрыт и продолжит свою работуВ ноябре 2012 года в связи с банкротством ОАО «Днепрошина» возникла угроза закрытия КСК «Шинник», принадлежавшего предприятию. Ситуацию взял под личный контроль Александр Вилкул, который в то время был губернатором Днепропетровщины, а с декабря 2012 года назначен вице-премьер-министром Украины. 

Солісти 5 творчих колективів Дніпропетровщини взяли участь у музичному фестивалі «Вроцлавська кутя», що проходив у місті Вроцлав у Польщі. За підсумками фестивалю вони були нагороджені подякою Почесного консула України Ґжеґожа Дзіка та голови Ради Українців в Польщі Ігоря Соломона.

Уряд виділив 178 млн 506 тис грн для компенсації ризику мешканцям зон спостереження АЕС30 січня 2013 року на засіданні Уряду було прийнято рішення щодо виділення 178 млн 506 тис грн субвенції з державного бюджету на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження атомних електростанцій (АЕС)

Шановні ветерани та мешканці Апостолівського району!Шановні ветерани та мешканці Апостолівського району!
Щиро вітаю вас із 69-ю річницею визволення рідного Апостолівського району
від окупації фашистських загарбників! Цей пам’ятний день став великим святом у історії Апостолівського району та Дніпропетровщини, подарував надію на життя під мирним
небом.