Покров Пятница 17.05.24, 10:16
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 04
Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєФізичні особи – підприємці повинні надавати до органу державної податкової служби (за місцем своєї податкової адреси) податкову декларацію про майновий стан і доходи за результатами календарного року протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року

На Дніпропетровщині гострі інфаркти долають навіть у каретах швидкої допомоги На Дніпропетровщині пацієнтів з гострим інфарктом, життя яких раніше можна було зберегти  тільки доставивши у медичний заклад, лікарі рятують прямо у машині «швидкої». Завдяки збільшенню фінансування на медикаменти бригади «швидкої» були забезпечені дороговартісними препаратами для проведення тромболізісу (розчинення тромба).

До кінця року на Дніпропетровщині кількість дітей в інтернатах скоротиться більш ніж вдвічі – з 1065 до 500У 2013 року на Дніпропетровщині кількість дітей, які знаходяться на вихованні у державних закладах, скоротиться з 1065 дітей до 500. У цьому році за підтримки губернатора Дмитра Колєснікова вже створено 2 дитячі будинки сімейного типу та 6 прийомних сімей, в яких виховуються 33 дитини.