Покров Пятница 17.05.24, 13:34
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 06
У 2013 у м. Марганці 30 родин лікарів, вчителів та багатодітних сімей отримають квартири у новому будинку (ФОТО)У 2013 році 30 родин лікарів, вчителів та багатодітних сімей отримають квартири у новому будинку. Будівництво дому взяв під особистий контроль голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков. Губернатор у рамках робочого візиту до м. Марганцю провів виїзну нараду щодо завершення будівництва.

Дмитро Колєсніков: «Проекти розвитку Марганцю – це внесок у зміцнення індустріальної слави Дніпропетровщини та України»Капітальне будівництво аварійного мосту, який є в’їзними воротами в Марганець, – один із ключових проектів розвитку міста, що буде реалізовано за підтримки обласної влади у 2013 році. Також цього року буде реалізована низка проектів з модернізації галузі ЖКГ, а також ремонту об’єктів соціальної сфери.

Дмитро Колєсніков: «Звільнення від фашистських загарбників Марганця, - це історія про людську мужність і незламність духу» Свою робочу поїздку до м. Марганець голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков призначив на 6 лютого – день, коли місто було звільнено від фашистських загарбників. Разом із ветеранами Великої Вітчизняної війни, керівництвом міста, представниками політичних партій та громадських організацій Дмитро Колєсніков хвилиною мовчання вшанував пам'ять людей, які ціною свого життя завоювали Велику Перемогу. 

За попередніми оцінками на Дніпропетровщині 99% сходів озимини знаходиться у доброму та задовільному станіНа Дніпропетровщині за попередніми оцінками департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації отримано сходів озимини на 100% посіяних площ. Зокрема, 66,5% площі знаходиться у доброму стані, у задовільному стані – 32,6% від площі посіву. Озимого ріпаку також отримано сходів на 100% посіяних площ. Зокрема, в доброму стані – 66,9 % та у задовільному – 32,3%.

Дмитро Колєсніков здійснив робочу поїздку до Васильківського району (ФОТО)У 2012 році у Васильківському районі на чверть збільшена заробітна плата мешканців району, зросли обсяги роздрібненого товарообігу, доходів від реалізації послуг та введеного в експлуатацію житла. На зустрічі губернатора Дмитра Колєснікова з активом Васильківського району було визначено основні напрямки розвитку району на 2013 рік.