Покров Пятница 17.05.24, 11:06
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 08
На Дніпропетровщині хворі на гіпертонію отримують ліки зі знижками 30-50%На Дніпропетровщині пацієнти, які стоять на обліку через серцево-судинні захворювання (понад 740 тис людей), купують за рецептом від лікаря препарати за зниженими цінами. Це стало можливим завдяки реалізації в Україні пілотного проекту з регулювання цін на лікарські засоби для осіб із гіпертонічною хворобою. Наразі у регіоні виписано понад 300 тис таких рецептів.

З ініціативи голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова на Дніпропетровщині запроваджено соціальний проект «Відпочивай безпечно»У рамках соціального проекту «Відпочивай безпечно», який розроблено за ініціативи губернатора Дмитра Колєснікова, в містах та районах Дніпропетровщини поблизу водоймищ, що користуються найбільшою популярністю у населення, розміщено білборди з попередженням про небезпеку перебування на зимових водоймищах.

На Дніпропетровщині серед спортивних клубів промислових підприємств області визначили кращийДніпропетровська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна» підбила підсумки роботи спортивних клубів промислових підприємств регіону за 2012 рік. Кращим з них став спортивний клуб (СК) «Дзержинка», що належить до публічного акціонерного товариства «Дніпропетровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського. Загалом при промислових підприємствах області працює 20 спортивних клубів

Дмитро Колєсніков: «Міцний профспілковий рух – ознака високого рівню розвитку бізнес-середовища та соціально-відповідального середовища»З нагоди 22-ї річниці заснування Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок губернатор Дмитро Колєсніков привітав представників профспілок регіону. «Міцний та конструктивний профспілковий рух, який сьогодні є на Дніпропетровщині, – вважає губернатор, - це ознака високого рівню розвитку бізнес-середовища та соціально-відповідального середовища».