Покров Пятница 17.05.24, 11:14
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 13
Дмитро Колєсніков провів робочу нараду на об`єкті будівництва єдиної диспетчерської (ФОТО)Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков провів робочу нараду на об’єкті будівництва єдиної регіональної диспетчерської. 
Єдина регіональна диспетчерська будується на базі Дніпропетровського клінічного об’єднання швидкої допомоги у рамках національного проекту «Вчасна допомога». Після відкриття цього об’єкту, сюди надходитимуть виклики «швидкої» з усієї Дніпропетровщини.

На Дніпропетровщині за підтримки обласної влади пройде чемпіонати України з тхеквондо (ВТФ)У Дніпропетровську з 16 по 17 лютого за підтримки обласної влади пройдуть чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) серед молоді та чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) серед людей з порушеннями слуху. За результатами чемпіонатів будуть сформовані збірні України для участі в чемпіонатах Європи. Змагання відбуватимуться у спортивному комплексі «Метеор» в рамках 14 турніру, присвяченого пам’яті заслуженого тренера України – Ігоря Петренка.

На Дніпропетровщині всі виплати сім’ям для підтримки дітей здійснено вчасно та у повному обсязіОбласна влада своєчасно та у повному обсязі виплатила державну допомогу сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам. У лютому цього року субвенції з державного бюджету на виплату допомоги склали 182,8 млн грн. Про це доповів губернатору Дмитрові Колєснікову директор Департаменту соціального захисту населення Володимир Семенюк.

Олександр Вілкул: «У результаті Програми модернізації порт «ЮЖНИЙ» стане найбільшим серед глибоководних портів Чорного моря»Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул  у рамках робочого візиту до міста Одеса провів регіональну нараду щодо розвитку інфраструктури та оновлення флоту українських портів, зокрема, портофлоту «ЮЖНИЙ». «Керівництво держави ставить перед галуззю стратегічні завдання - підвищити конкурентоспроможність українських портів, розвивати інфраструктуру на підставі кращого світового досвіду. Це дозволить Україні вийти на рівень передових морських держав», - сказав Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: «Оновлення портофлоту державного порту ЮЖНИЙ зміцнює конкуренті позиції морської галузі України»Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул взяв участь в церемонії урочистого підняття державного прапору України на двох нових сучасних буксирах «Володимир Іванов» і «Борей» на Державному підприємстві «Морський торговий порт «ЮЖНИЙ» (Одеська область). Ці суда можуть супроводжувати великотоннажний флот в тому числі в складних погодних умовах (утворення крижаного покриву). Водночас вони можуть долучатися до гасіння пожеж та рятівних операцій.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєНа Дніпропетровщині більше 33 тисяч фізичних осіб вже задекларували доходи, отримані в 2012 році. На відміну від попередніх років, громадяни мають можливість надати до податкових органів декларацію про майновий стан та доходи через мережу Інтернет. Такою можливістю протягом січня 2013 року в області вже скористалось майже 1,5 тисяч осіб.
Податковим кодексом України передбачено, що податкова декларація про майновий стан та доходи подається за вибором платника податків в один із таких способів: