Покров Пятница 17.05.24, 10:49
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 14
Дмитро Колєсніков провів зустріч із Віце-прем’єр-міністром, Міністром фінансів та Міністром іноземних інвестицій Республіки МакедоніяГолова облдержадміністрації Дніпропетровської області Дмитро Колєсніков провів офіційну зустріч із Віце-прем’єр-міністром – Міністром фінансів Республіки Македонія Зораном Ставреські та Міністром з питань інвестицій Республіки Македонія Білом Павлескі. Під час зустрічі були обговорені питання про можливість співробітництва у соціально-економічній, науково-технічній та культурній сферах.

На Дніпропетровщині завдяки роботі соціальних працівників у 2012 році попереджено вилучення із кризових сімей 84 дітейУ рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича у 2012 році на Дніпропетровщині втричі збільшено штат працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Завдяки їх роботі у регіоні вже попереджено вилучення із кризових сімей 84 дітей, 28 дітей повернуто із державних закладів до біологічних родин, які пройшли курс реабілітації. З кожною з цих родин працювали спеціалісти для відновлення батьківсько-дитячих стосунків та адаптації сімей до соціуму.

У 2012 році на Дніпропетровщині за підтримки обласної влади 38 осіб з обмУ рамках Соціальних Ініціатив  Президента України Віктора Януковича  на Дніпропетровщині особлива увага та підтримка приділяється пільговим категоріям населення. У 2012 році за підтримки обласної влади 38 осіб з обмеженими фізичними можливостями отримали житло, оздоровлено більше 1,5 тис чорнобильців, більше 2,6 тис. осіб з обмеженими фізичними можливостями забезпечено інвалідними візками. 

Дмитро Колєсніков привітав родину, в якій цьогоріч народилася перша трійня в Україні (ФОТО)Четверті пологи та шестеро дітей – жителька Дніпропетровщини Світлана Котик народила першу в Україні у 2013 році трійню. Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у відвідав та привітав молоду матір, яка зараз знаходиться разом із малюками у Дніпропетровській дитячій міській клінічній лікарні №6. Губернатор вручив родині Котиків допомогу від обласної влади – сертифікат на 50 тис гривень та подарунки.

Александр Вилкул посетил с рабочим визитом Луганскую областьВице-премьер-министр Украины Александр Вилкул посетил с рабочим визитом Луганскую область, где принял участие в мероприятиях, посвященных 70-й годовщине освобождения Луганска от немецко-фашистских захватчиков, провел рабочее совещание по строительству новой Ледовой Арены и Центра административных услуг в Луганске. Александр Вилкул также принял участие в заседании коллегии Луганской облгосадминстрации.

Світовий банк проведе семінари з розробки інвестиційних проектів для пілотних регіонів з модернізації охорони здоров`яЗаступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова провела  селекторну нараду для керівників пілотних регіонів з модернізації системи охорони здоров`я. Під час наради старший економіст Світового банку, координатор проектів Паоло Карло Беллі повідомив про проведення семінарів для цих регіонів з розробки інвестиційних проектів щодо розвитку медичної галузі.

На Дніпропетровщині готові до оперативних дій у разі виникнення весняної повені, паводку та весняного льодоходуЗа дорученням губернатора Дмитра Колєснікова перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський провів засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час засідання були розглянуті питання протидії повені на території Дніпропетровської області.