Покров Пятница 17.05.24, 12:14
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 15
«Жити до останнього подиху». На Дніпропетровщині обговорили необхідність створення хоспісівУ Дніпропетровську відбувся громадсько-політичний захід «Жити до останнього подиху», присвячений питанням формування паліативної (хоспісної) допомоги на Дніпропетровщині. Організаторами заходу виступили Дніпропетровська облдержадміністрація та всеукраїнська громадська організація «Українська Ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги». Головна мета – привернути увагу громадськості до надання належної допомоги людям із невиліковними хворобами та, зокрема, створенню у регіоні хоспісів.

Євробаскет-2015 дозволить залучити до Дніпропетровщини понад 650 млн грн інвестиційДмитро Колєсніков: Лише у розвиток спортивної інфраструктури Дніпропетровщини Євробаскет-2015 дозволить залучити понад 650 млн грн інвестицій 
За попередніми підрахунками, тільки у розвиток спортивної інфраструктури Дніпропетровщини для проведення чемпіонату Євробаскет-2015 буде залучено понад 650 млн грн інвестицій. І це не враховуючи суттєві інвестиції, які будуть вкладені у розвиток супутньої інфраструктури.

Дмитро Колєсніков: Підготовка, організація та проведення чемпіонату Євробаскет-2015 дозволить створити близько 16,5 тисяч робочих місцьНа Дніпропетровщині роботи з підготовки до чемпіонату Євробаскет-2015, будівництво спорткомплексів та створення інфраструктури для проведення тренувань та змагань  дозволить створити  близько 16,5 тис робочих місць. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час першого засідання регіонального організаційного комітету з підготовки та проведення фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

На Дніпропетровщині до Євробаскету-2015 буде збудовано сучасну багатофункціональну аренуНа Дніпропетровщині до Євробаскету-2015 буде збудовано сучасну багатофункціональну арену, нову тренувальну базу та реконструйовано палац спорту «Метеор». А також будуть збудовані нові термінали та злітно-посадкові смуги Дніпропетровського аеропорту, продовжена реконструкцій доріг міст та районів області.

24 роки тому було виведено радянські війська з Афганістану (ФОТО)Дмитро Колєсніков: «Біль Афганської війни з того берега Амудар'ї пройшла мостом Дружби разом з воїнами, оселилася в серцях тих, хто втратив там синів, чоловіків і батьків»
24 роки тому було виведено радянські війська з Афганістану. Щороку 15 лютого Україна вшановує учасників бойових дій, що воювали на території інших держав. На Дніпропетровщині живуть 11,5 тис воїнів-інтернаціоналістів, серед яких майже 9 тис – учасники Афганської війни