Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 19
облива увага буде спрямована на модернізацію житлово-комунального господарства»У 2013 році серед проектів розвитку міста Синельникове визначено реконструкцію доріг, очисних каналізаційних споруд, мереж водопостачання та створення навчально-виховних комплексів із групами дошкільної освіти. Про це голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков повідомив під час робочого візиту до міста Синельникове, який пройшов у рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік.

Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив першу чергу нового водопроводу у місті Синельникове (ФОТО)У м. Синельникове за підтримки обласної влади будується новий водовід протяжністю близько 5 км. Він дозволить забезпечити стабільним водопостачанням усіх жителів 30-тисячного міста. Під час робочого візиту до міста Синельникове, який пройшов у рамках визначення пріоритетів розвитку міст та районів Дніпропетровщини на 2013-й рік, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив першу чергу будівництва нової водопровідної системи м. Синельникового.

На Дніпропетровщині провідні канадські університети презентують свою систему освітиЗа підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації та Посольства Канади на Дніпропетровщині відбудеться виставка «Освіта в Канаді 2013». Під час виставки 25 провідних канадських університетів, коледжів, шкіл презентують широкий спектр освітніх ступенів з міжнародним визнанням, якість програм яких визнана урядом Канади.

Підтримай дніпропетровських спортсменів у боротьбі за звання «Герой спортивного року»!Премію «Герої спортивного року» в Україні називають національним «спортивним Оскаром». Її мета – підвести підсумки року та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту. Нововведенням цього року стала номінація «Народний вибір», до числа претендентів якої увійшли Олімпійські чемпіони Лондона-2012, зокрема, олімпійські чемпіонки з Дніпропетровської області

За період часу з 12.02 по 18.02 до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 40 заявЗа період часу з 12.02.2013 року до 18.02.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 40 заяв  про злочини та події. Серед таких: 5 крадіжок, 2 грабежі, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 дорожня –транспортна пригода та інші злочини.