Покров Пятница 17.05.24, 09:07
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 20
До 70-річчя визволення Дніпропетровська буде закладена Алея Героїв, створено музей-фортифікації, та відбудеться реконструкція подіїДо 70-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників буде закладена Алея Героїв, створено музей-фортифікації Великої Вітчизняної війни та пройде реконструкція (умовне відтворення) форсування р. Дніпро. Про це стало відомо під час наради, що пройшла під головуванням губернатора Дмитра Колєснікова, та була присвячена питанням підготовки заходів з відзначення пам’ятних дат Великої Вітчизняної війни.

На Дніпропетровщині презентовано п’яту книгу – «Грузини Дніпропетровщини: історія та сучасність» (ФОТО)На урочистому зібранні грузинської громади Дніпропетровщини голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков презентував книгу «Грузини Дніпропетровщини: історія та сучасність». Перший екземпляр книги отримав Генеральний консул Грузії в місті Донецьк Зураб Квачадзе, який був присутній на заході.

Дмитро Колєсніков: «Форвардні закупівлі зерна дозволять сільгоспвиробникам залучити близько 100млн грн на проведення весняно-польових робіт»На Дніпропетровщині діє державна програма, за якою Аграрний фонд здійснює форвардну закупівлю зерна (пшениці, ячменю, жита) врожаю 2013 року у сільгоспвиробників. Таким чином, ще до початку посівної аграрії авансом отримують 50% вартості врожаю 2013 року. Ще 50% будуть виплачені виробникам сільгосппродукції після отримання Аграрним фондом закупленого зерна