Покров Пятница 17.05.24, 12:46
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 21
За три роки на Дніпропетровщині вдвічі зменшено кількість аварійних ситуаційЗа три роки на Дніпропетровщині вдвічі зменшено кількість аварійних ситуацій. Це результат системної роботи з модернізації підприємств комунального господарства. У рамках реалізації Регіонального плану дій у 2013 році буде продовжено оптимізацію схем теплопостачання, забезпечення якісним та стабільним водопостачанням міст та районів області, модернізація ліфтового господарства, будівництво нових полігонів твердо-побутових відходів, придбання сучасних сміттєвозів та оснащення їх GPS системами

Завтра президент будет четыре с половиной часа говорить с украинцамиПрезидент Виктор Янукович в течение нескольких часов будет отвечать на вопросы украинцев в прямом эфире. «Диалог со страной» начнется ровно в 11 часов дня, и его покажут сразу шесть телеканалов: Первый национальный, «1+1», «5 канал», «Интер», «Украина» и ICTV. Задать свой вопрос президенту можно будет во время прямых включений

На Дніпропетровщині у 2013 році буде реалізовано 4 нові електронні проекти у галузі освітиНа Дніпропетровщині створено й інтенсивно розвивається єдиний освітньо-інформаційний простір. Мета обласної влади - інтегрувати його в загальнонаціональний і міжнародний освітній простір. Для цього в регіоні відкритий Єдиний освітній центр, створений його портал, який об'єднав в єдину систему веб-ресурси усіх навчальних закладів області, а також реалізується низка освітніх електронних проектів, які розширюють доступ молоді до знань.

Відреконструйовані очисні споруди каналізації у селі Аполонівка Солонянського району будуть введені в експлуатацію до травняЗа дорученням губернатора Дмитра Колєснікова заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Андрій Білоусов провів робочу нараду щодо реконструкції очисних споруд військового містечка села Аполонівка Солонянського району. Після проведення ремонтних робіт із застосуванням сучасних технологічних рішень каналізаційні споруди забезпечуватимуть найвищий ступінь очищення стоків перед скиданням в річку Мокра Сура.

Д.Колєсніков: «Для успішного проведення весняно-польових робіт на Дніпропетровщині йде наукова конференція з перспектив виробництва зерна»На Дніпропетровщині під головуванням губернатора Дмитра Колєснікова відбулась науково-практична конференція «Резерви та перспективи виробництва зерна на Дніпропетровщині у 2013 році». Участь у конференції взяли заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Нестеренко, провідні науковці України та сільгоспвиробники. Учасники обговорили найактуальніші питання розвитку агропромислового комплексу.

Швейцарські компанії мають намір інвестувати у розвиток виробництва на Дніпропетровщині ще 250 млн доларівГолова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Швейцарії Крістіаном Шьоненбергером та представниками швейцарських компаній, що ведуть бізнес на Дніпропетровщині. Під час зустрічі було досягнуто низку домовленостей про розвиток інвестиційних проектів  в регіоні. В тому числі – про розвиток існуючих виробництв та будівництво нового заводу.

Дмитро Колєсніков зустрівся з новим складом Громадської ради при облдержадміністрації Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів засідання з новим складом Громадської ради при облдержадміністрації, яке присвячене Всесвітньому Дню соціальної справедливості. Губернатор обговорив з Громадською радою проекти, над якими буде вестися спільна робота, та зосередив увагу на тому, що залучати до їх обговорення потрібно не лише тих, хто обраний до ради.