Покров Пятница 17.05.24, 10:16
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 25
Олександр Вілкул та Дмитро Колєсніков привітали легендарного розвідника Євгенія Березняка з 99-річчям25 лютого виповнилося 99 років Березняку Євгену Степановичу - Герою України, ветерану Великої Вітчизняної війни, почесному громадянину Києва та Дніпропетровська. Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков привітали легендарного розвідника з Днем народження

На Дніпропетровщині відбудеться конференція, присвячена гендерній інтеграції, в якій приймуть участь українські та канадські фахівці26 лютого 2013 року в м. Дніпропетровську відбудеться конференція "Інтеграція гендерної складової до регіональних політик і програм Дніпропетровської обласної державної адміністрації”. Захід організований облдержадміністрацією та проектом PRISM (Проект розроблення та впровадження публічної політики в Україні) у межах ініціативи проекту PRISM "Інтеграція гендерної складової до регіональних  програм Дніпропетровської області”.

Нікопольська об'єднана державна податкова інспекція інформуєНадходження до Державного бюджету склали 364,0 млн.грн., (з них до загального фонду – 362,7 млн.грн., до спеціального фонду – 1,3 млн.грн.), до місцевих бюджетів – 485,3 млн.грн. (з них до загального фонду –  446,2 млн.грн., до спеціального фонду – 39,1 млн.грн.).
Зростання доходів загального фонду державного бюджету відбулось від реалізації безхазяйного майна; по акцизному податку; по платі за користування надрами; по збору за спеціальне використання води; по збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства; по податку на прибуток; по збору за користування радіочастотним ресурсом тощо.