Покров Пятница 17.05.24, 13:59
Сайт
Главная » 2013 » Февраль » 27
Привітання губернатора Дмитра Колєснікова з 81 річницею Дніпропетровської областіВітаю вас з Днем народження нашої області – 27 лютого регіону виповнюється 81 рік!
Земля, переплетена з історією давніх часів, область, народжена працею кількох поколінь, має особливу енергетику сили. Як би далеко від рідної землі не вели життєві дороги, серце кожного патріота завжди лишається там, де народився, де виріс, де отримав путівку в життя. 
Успіх кожного з нас є частиною перемог усієї Дніпропетровщини, її гордістю.

Дмитро Колєсніков: «У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс»У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс. Це стосується нормативів доїзду «швидкої», створення умов, у яких працюють лікарі (зокрема, ремонти амбулаторій, придбання медобладнання та автотранспорту), введення електронного реєстру пацієнтів та інше. Все це стало можливим завдяки тому, що Дніпропетровська область стала пілотною у модернізації охорони здоров’я.

На Днепропетровщине в 2013 году будут открыты 12 новых детских садиков и 13 учебно-воспитательных комплексовНа Днепропетровщине в 2013 году будут открыты 12 новых детских садиков и 13 учебно-воспитательных комплексов. Об этом сообщил председатель Днепропетровской облгосадминистрации Дмитрий Колесников в эфире 51 канала во время программы «Наживо», которая была посвящена 3 годам развития региона и страны под руководством Президента Украины Виктора Януковича.

Опыт Днепропетровщины по созданию перинатальных центров будет применен в других регионах страныДнепропетровская область первой в Украине создала комплексную систему перинатальной помощи матерям и новорожденным. Усилия оказались настолько успешными, что были особо отмечены Президентом Виктором Федоровичем Януковичем в эфире телепроекта «Диалог со страной». Опыт Днепропетровщины будет распространен в других регионах страны. 

Дмитро Колєсніков: «Цього року на Дніпропетровщині буде відремонтовано 2 млн кв м доріг»За період з 2010 по 2012 роки на Дніпропетровщині було відремонтовано більше доріг, ніж за останні два з половиною десятиліття. У 2013 році темпи будівництва ще збільшаться – в області буде відремонтовано 2 млн кв м доріг проти 1,8 млн кв м доріг минулого року. Про це розповів губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час телепрограми «Наживо» на тему «Будуємо нову Дніпропетровщину разом з Президентом»