Покров Пятница 17.05.24, 09:07
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 02
Дмитро Колєсніков: «Звернення громадян мають бути враховані під час благоустрою у містах та районах області»Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков під час селекторної наради доручив керівникам міст та районів Дніпропетровщини врахувати звернення громадян з питань благоустрою.  Здебільшого вони стосуються несвоєчасного вивозу сміття, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, обрізки сухостою.

Дмитро Колєсніков: «Цього року на Дніпропетровщині збудують сонячні електростанції»На Дніпропетровщині робота із залучення інвестицій в регіон проводиться за 5-ма напрямками: модернізація існуючих підприємств, створення нових, розвиток територій, дебюрократизація бізнес-процесів та формування інвестиційнопривабливого іміджу. Однією із важливих складових цих процесів є Дніпропетровське інвестиційне агентство, яке наразі супроводжує 14 великих інвестиційних проектів.

На Дніпропетровщині цього року у суботниках візьмуть участь близько 770 тисяч жителів регіонуЦього року заплановано провести 4 суботники до Великодня, до Дня конституції, до Дня незалежності та перед початком опалювального сезону.
Зокрема, 20 квітня - до Великодня і Дня довкілля
22 червня - до Дня Конституції України
17 серпня - до Дня незалежності України
і 12 жовтня - перед початком опалювального сезону.

На Дніпропетровщині майже на 40% збільшилася кількість аптек, які продають гіпертонікам ліки зі знижкамиНа Дніпропетровщині за останні два тижні майже на 40% збільшилася кількість аптек, які продають гіпертонікам ліки зі знижками. Наразі у державному пілотному проекті з регулювання цін на лікарські засоби для осіб із гіпертонічною хворобою беруть участь 585 аптек області (раніше таких було 419).

У 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосківУ 2013 році в поштових відділеннях Дніпропетровщини буде встановлено ще 35 сенсорних кіосків, за допомогою яких можна звернутися до органів влади. Наразі в органах влади функціонують 56 таких кіоски. Таким чином, вже цього року їх кількість становитиме 91. Про це повідомив губернатор Дмитро Колєсніков.

З 5 до 7 квітня на Дніпропетровщині проходитимуть відбіркові ігри Кубка Девіса між чоловічими збірними командами з тенісу України і ШвеціїЗ 5 по7 квітня 2013 року у Дніпропетровську в ВТК «Мегарон» (вул. Щорса, 6а) відбудеться поєдинок другого кола першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса між чоловічими збірними командами з тенісу України і Швеції. Наявність на Дніпропетровщині спортивної бази високого рівня стала визначальною при виборі місця проведення змагань. Про це повідомили                   у департаменті фізичної культури, спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації. 

На І Всеукраїнській Олімпіаді з фізичної культури дніпропетровські спортсмени посіли призові місцяНа І Всеукраїнській Олімпіаді з фізичної культури дніпропетровські спортсмени посіли призові місця. Учениця навчально-виховного комплексу №139 міста Дніпропетровськ Ірина Власенко та учень гуманітарно-технічного ліцею № 129 міста Кривий Ріг Максим Стрижевський стали бронзовими призерами цієї Олімпіади. Про це повідомили в департаменті фізичної культури і спорту, сімꞌї та молоді облдержадміністрації.

За період часу з 24.03.2013 року до 01.04.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 54 заявЗа період часу з 24.03.2013 року до 01.04.2013 року до Орджонікідзевського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області надійшло 54 заяв  про злочини та події. Серед таких: 5 крадіжок, 1 грабіж, 5 фактів нанесення легких тілесних ушкоджень, 1 пожежа та інші злочини. Дільничними інспекторами міліції складено 12 протоколів.