Покров Пятница 17.05.24, 13:35
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 03
На Дніпропетровщині розпочалася повномасштабна посівна кампаніяНа Дніпропетровщині розпочалися повноцінні весняно-польові роботи. У найближчі 10 днів в області буде посіяно ярий ячмінь, горох, овес – загалом близько 235 тис га. У кінці квітня розпочнуть сіяти овочі, кукурудзу та соняшник, у травні – гречку. В цілому весняно-польові роботи, які закінчаться наприкінці травня, охоплять в регіоні 1 млн 220 тис га. 

У Дніпропетровську презентовано шосту книгу із серії «Національно-культурні товариства Дніпропетровщини» (фото)Голова Дніпропетровської державної обласної адміністрації Дмитро Колєсніков презентував книгу «Німці Дніпропетровщини: історія і сучасність». Презентація пройшла у приміщенні Дніпропетровської консерваторії імені М. Глінки. «Німці Дніпропетровщини: історія і сучасність» - це вже шоста книга із серії  «Національно-культурні товариства Дніпропетровщини».

На виставці «Освіта. Кар’єра. Суспільство» Дмитро Колєсніков поділився із майбутніми абітурієнтами секретами вибору професії18 вищих та 26 професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровщини презентують свою діяльність на регіональній виставці «Освіта. Кар’єра. Суспільство-2013». Виставка проходить в Дніпропетровському аерокосмічному центрі протягом 3-4 квітня. На відкритті виставки голова Дніпропетровської області Дмитро Колєсніков провів зустріч з  учнями шкіл Дніпропетровська, які прийшли обирати професію.

4-6 квітня у торговельних центрах Дніпропетровська відбудуться безкоштовні консультації лікарів в рамках Всесвітнього дня здоров’яУ Дніпропетровську за ініціативи губернатора Дмитра Колєснікова протягом 4-6 квітня 2013 року з 10.00-15.00 відбудуться акції, присвячені Всесвітньому дню здоров’я (7 квітня). Кожен бажаючий зможе безкоштовно виміряти артеріальний та очний тиск, рівень цукру в крові, а також отримати консультації досвідчених лікарів у великих торговельних центрах міста.

У Дніпропетровську за побажанням громадськості буде відпрацьований більш якісний механізм взаємодії сімейних лікарівГромадські активісти Дніпропетровська пропонують продовжити ремонтні роботи в амбулаторіях сімейної медицини, відпрацювати механізм прийому вузьких спеціалістів на первинному рівні меддопомоги та розглянути можливість встановлення архіваторів мовлення в реєстратурах.