Покров Пятница 17.05.24, 12:14
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 04
На Дніпропетровщині до 70-річчя визволення України від фашистів буде поховано ще 71 солдат, загиблий під час Великої Вітчизняної війниНа Дніпропетровщині ведеться постійна археологічна робота щодо пошуку та поховання солдат, які загинули під час Великої Вітчизняної війни, проте не були поховані, а так і залишилися в окопах. Цього року пошукові організації в Томаківському та Криничанському районах знайшли останки 71 радянського воїна, які не були поховані. Як зазначає голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков, пошукова робота – це важлива складова збереження пам’яті про Велику Перемогу

Цього року на Дніпропетровщині близько 370 родин зможуть придбати квартири в рамках програми «Доступне житло»Наприкінці квітня у Новомосковську буде відкрито переший у цьому році будинок, збудований в рамках програми «Доступне житло». Вже влітку буде відкрито другий будинок – у Дніпропетровську, ще один будинок в обласному центрі буде збудований до кінця року на житловому масиві Лівобережний. Загалом у програмі «Доступне житло» беруть участь 10 будинків. Цього року в рамках цієї програми на Дніпропетровщині близько 370 родин зможуть придбати квартири.

Дмитро Колєсніков: «За два місяці 2013 року заборгованість із з/п по підприємствах, що припинили свою діяльність, скоротилася на 63%»Систематичне скорочення заборгованості із заробітної плати на Дніпропетровщині є одним з пріоритетів діяльності обласної влади. За два місяці 2013 року заборгованість із заробітної плати по підприємствах, що припинили свою діяльність, скоротилася на 63 %, що становить 1,2 млн грн.