Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 05
У Дніпропетровську на символічній Алеї Олімпійської Слави було висаджено перші дереваНа Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Дмитра Колєснікова була започаткована символічна Алея Олімпійської слави. Вона знаходиться на території Дніпропетровського вищого училища фізичної культури. Тут будуть висаджувати дерева спортсмени з Дніпропетровщини, якими пишається область та вся країна, – призери Олімпійських ігор.  Перші 5 дерев на Алеї висадили чемпіонки ХХХ Олімпійських ігор 2012 року з академічного веслування Яна Дементьєва, Катерина Тарасенко, Анастасія Коженкова та їх тренер  Дина Міфтахутдинова

Анатолій Крупський провів перші кущові виїзні наради з питань розширення мережі аптек, які продають гіпертонікам ліки зі знижкамиНа Дніпропетровщині за дорученням губернатора Дмитра Колєснікова розпочато проведення виїзних кущових нарад з питань розширення мережі аптек, які продають гіпертонікам ліки зі знижками. Наразі перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський провів вже дві такі наради у Марганці та Петриківському районі.

Дмитро Колєсніков став першим пасажиром нових швидкісних вагонів у Кривому Розі (фото)У Кривому Розі після капітальної реконструкції вийшли на маршрут 2 нові вагони швидкісного трамваю. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков став першим пасажиром нових швидкісних вагонів. Під час робочого візиту до Кривого Рогу губернатор оглянув нові вагони та здійснив поїздку від трамвайного депо до 2-ї міської лікарні

Дмитро Колєсніков доручив розширити в області мережу центрів та відділень реабілітації для дітей-інвалідівНові соціальні ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» спрямовані на підтримку та розвиток підростаючого покоління, зокрема, дітей-інвалідів. На Дніпропетровщині створена ціла система центрів та відділень реабілітації дітей з особливими потребами, яка враховує як медичний, так і соціальний аспекти проблеми. 

Дмитро Колєсніков: «Завдяки розширенню Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кривого року зможе прийняти вдвічі більше пацієнтів»Губернатор Дмитро Колєсніков відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Кривому Розі – один з тих закладів регіону, де надають допомогу маленьким пацієнтам з ураженням центральної нервової системи та дитячим церебральним паралічем.

Дмитро Колєсніков: «Цього року у містах та районах Дніпропетровщини буде висаджено близько 150 тис дерев та кущів» (фото)На Дніпропетровщині ведеться масштабна робота з комплексного благоустрою міст та районів, який включає в себе як реконструкцію доріг, тротуарів, будинків, так і створення місць відпочинку: парків, алей, бульварів. При цьому, особлива увага приділяється озелененню територій. Цього року у Дніпропетровській області буде висаджено близько 150 тис дерев та кущів.

Дмитро Колєсніков: «У рамках комплексної реконструкції Карачунівського водопровідного комплексу розпочинається останній - третій етап»На Карачунівському водопровідному комплексі (Кривий Ріг) розпочинається останній третій етапу реконструкції. В його рамках передбачено створення оборотних систем повторного використання промивних вод. Це дозволить припинити скиди забрудненої води в річку Інгулець та Карачунівське водосховище.

На Дніпропетровщині майже 500 водіїв «швидких» вже пройшли курси з надання першої невідкладної допомогиІз початку 2013 року на Дніпропетровщині було розпочато курси для водіїв «швидкої» з надання першої невідкладної допомоги. Наразі таке навчання пройшли вже половина водіїв регіону – близько 500. Про це стало відомо під час засідання регіонального оперативного штабу з питань екстреної медичної допомоги під головуванням першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолія Крупського.

Дмитро Колєсніков обговорив із заступником Міністра сільського господарства Грузії Давидом Нотрашвілі можливості поставки зерна та технікиГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів зустріч з заступником Міністра сільського господарства Грузії Давидом Нотрашвілі, генеральним консулом Грузії в м. Донецьк Зурабом Квачадзе та представниками грузинської делегації. Ключові теми, які обговорювались під час зустрічі, стосувалися подальшого розвитку торгівельно-економічних відносин між Дніпропетровщиною та Грузією, в першу чергу – у галузі сільського господарства