Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 06
Дмитро Колєсніков: «Для того, щоб отримати довідку, посвідчення чи оформити субсидію, людині не обов'язково йти в кабінет до чиновника»Адміністративні та дозвільні центри, «Регіональний єдиний віртуальний офіс», а також змога навіть у найвіддаленіших селах отримати адмінпослуги за допомогою «Укрпошти» - все це є комплексною системою послуг влади для громадян, яка набуває все більшого масштабу на Дніпропетровщині.

Олександр Вілкул: «Із кінця травня у більш ніж 1 тисячі відділень «Укрпошти» буде надаватися більше 100 видів адміністративних послуг»«Уряд проводить системну роботу щодо спрощення процедури отримання громадянами та бізнесом адміністративних послуг. У тому числі це стосується проекту «Укрпошти», завдяки якому громадяни мають можливість за принципом «єдиного вікна» отримати низку адміністративних послуг через відділення поштового зв'язку»,- сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул під час презентації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» на Дніпропетровщині.

Олександр Вілкул: «Відтепер у Дніпропетровській області громадяни можуть отримати спрощений доступ до адміністративних послуг в «Укрпошті»«Уряд системно підвищує якість надання адміністративних послуг населенню. У жовтні 2012 року було розпочато спільний пілотний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та «Укрпошти» «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Він передбачає можливість для громадян за принципом «єдиного вікна» отримати низку адміністративних послуг через відділення поштового зв'язку.