Покров Пятница 17.05.24, 09:07
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 11
У 2013 році Дніпропетровське інвестиційне агентство розширить інвестпортфель у пріоритетних галузях економіки не менше, ніж на 5 проектівДніпропетровське інвестиційне агентство (DIA), яке здійснює розробку та комплексний супровід інвестпроектів в регіоні, планує у 2013 році розширити портфель проектів у пріоритетних галузях економіки не менше ніж на 5 проектів. Про це стало відомо під час засідання Ради інвесторів при облдержадміністрації, яке пройшло під головуванням губернатора Дмитра Колєснікова

На Дніпропетровщині затверджено Регіональний план дій на 2013 рік з впровадження соціально-економічних реформГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков підписав Регіональний план дій на 2013 р. з впровадження соціально-економічних реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем. Цей документ є дорожньою картою реалізації на Дніпропетровщині Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава” на 2013 рік.

Дмитро Колєсніков поставив завдання активізувати роботу та співпрацю із Радою інвесторівПід головуванням губернатора Дмитра Колєснікова відбулось засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів  при Дніпропетровській облдержадміністрації. Дмитро Колєсіков дав завдання створити робочу групу при Раді інвесторів, покликану сприяти вирішення актуальних питань у реалізації інвестиційних проектів у регіоні. 

На Дніпропетровщині впроваджують унікальний досвід – курси з психології для диспетчерів «швидкої»Із 2013 року на Дніпропетровщині запроваджені щомісячні переривчасті курси з психології для диспетчерів «швидкої». На заняттях вони опановуватимуть нові знання з психології, а також з питань дотримання норм етики та деонтології. Про це повідомила директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург.

Журналісти на власному досвіді переконалися в професійності працівників служби швидкої медичної допомоги ДніпропетровщиниВисока кваліфікація працівників швидкої медичної допомоги – це врятовані життя пацієнтів. Саме тому на Дніпропетровщині лікарі, фельдшери та водії цієї служби – повний склад бригади – проходять постійне удосконалення своїх знань та вмінь. Наразі в учбово-тренувальному центрі Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф займаються фельдшери.