Покров Пятница 17.05.24, 13:34
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 12
На Дніпропетровщині завершено посів ранніх ярих зернових культурНа Дніпропетровщині завершено посів ранніх ярих зернових культур. За завданням губернатора Дмитра Колєснікова аграрії області мали закінчити ці роботи не пізніше, ніж у десятиденний строк з початку весняно-польових робіт (3.04.2013). Посів пройшов чітко за планом.

Дмитро Колєсніков: «Ера космічних технологій, яка розпочалася 12 квітня 1961 року, – це наша ера» (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав працівників ракетно-космічної галузі Дніпропетровщини з Днем космонавтики. У цей день під час візиту на Дніпротяжмаш губернатор відзначив кращих працівників галузі обласними нагородами. Знаково, що урочистості пройшли поруч із заводським випробувальним комплексом «Сухий космодром»

На Дніпропетровщині вже у вересні буде завершено будівництво виставкового комплексу «Парк ракет» (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков та голова обласної ради Євген Удод у День космонавтики урочисто підписали графік будівництва виставкового комплексу «Парк ракет» у Дніпропетровську. Підписання пройшло під час урочистостей на Дніпротяжмаші. Згідно з графіком роботи з будівництва будуть завершені вже у вересні 2013 року.