Покров Пятница 17.05.24, 10:05
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 16
Дмитро Колєсніков: «Дбайливе ставлення до пам’ятників Великої Вітчизняної війни – це наш святий обов’язок перед мільйонами солдатів, які покУ часи Великої Вітчизняної війни боротися проти німецько-фашистських загарбників з Покровського району Дніпропетровської області було призвано 6,5 тисяч солдат. За визволення  району у вересні 1943 року близько 70 воїнів-героїв віддали свої життя в боях. Життя ще сотень жителів району обірвалось на різних стежках війни.

У 2013 році зарплата працівників сільгосппідприємств області у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла більше ніж на 17%За два місяці 2013 року заробітна плата працівників сільгосппідприємств області у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла більше ніж на 17%. Наразі в середньому за місяць вона складає 2039 грн проти минулорічних 1739 грн. Проте питання гідної оплати праці залишається на порядку денному. На цьому наголосив губернатор Дмитро Колєсніков під час зустрічі з аграріями  Покровського району.

Дмитро Колєсніков: «Діти регіону активно цікавляться баскетболом – і Дніпропетровщина розширює мережу баскетбольних відділень»Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у рамках робочої поїздки до Покровського району ознайомився з роботою Покровської дитячо-юнацької спортивної школи. Губернатор поставив завдання директору школи та керівництву району у зв’язку з посиленням інтересу молоді до баскетболу вивчити можливість створення на базі школи баскетбольного відділення.

Дмитро Колєсніков: «Цього року в Покровській кінноспортивній школі буде збудовано новий закритий манеж для конкуру»У Покровському районі проводиться комплексна реконструкція дитячої кінноспортивної школи. Минулого року було відремонтовано стайню школи на 20 коней. Цього року у рамках соціального партнерства буде збудовано новий закритий манеж для конкуру (подолання перешкод верхи на коні). Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков у рамках робочого візиту до Покровського району провів нараду щодо продовження реконструкції кінної школи.

Олександр Вілкул закликав усіх небайдужих громадян взяти участь у всеукраїнському суботнику, який відбудеться 20 квітняУ суботу, 20 квітня, відбудеться всеукраїнський суботник, присвячений акції «За чисте довкілля». 
«Запрошую всіх українців, які не байдужі, хто любить своє місто чи селище, 20 квітня вийти на суботник, - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, - Беріть з собою родину, друзів та сприймайте суботник як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та дворах після зими, тим більш такої складної як була цього року»

Дмитро Колєсніков: «20 квітня разом вийдемо на суботник, щоб Дніпропетровщина була охайною та квітучою!»20 квітня у містах і селах Дніпропетровщини відбудеться загальний суботник, в якому візьмуть участь працівники підприємств, організацій та установ, учні та студенти, мешканці міст і сіл регіону. Під час суботнику буде наводитись лад у громадських місцях, скверах та парках, прибудинкових територіях. Учасники будуть висаджувати молоді дерева, квіти, кущі, облаштувати дитячі та спортивні майданчики.

Дмитро Колєсніков: «Двері кабінетів чиновників повинні бути завжди відкритими для людей»Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян.  «Наш Президент Віктор Федорович Янукович приділяє особливу увагу якості реагування влади на звернення громадян. Вирішення проблемних питань, з якими до влади звертаються люди, знаходиться на особливому контролі Глави держави. Свідченням такої високої уваги до людей є проект «Діалог з країною», - сказав Дмитро Колєсніков. В рамках проекту на розгляд до Дніпропетровської облдержадміністрації надійшло 389 звернень.