Покров Пятница 17.05.24, 14:18
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 18
Геннадій Темник: Кожна громада сама і тільки сама має вирішувати, що для неї є кращим і прийнятним для свого розвиткуОднією з проблем, яку може розв’язати реформа місцевого самоврядування, є надмірна подрібненість територіальних громад. Про це сьогодні йшла мова під час громадського обговорення в Дніпропетровську проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

На Дніпропетровщині на засіданні Ради регіону пройшло перше широке громадське обговорення Концепції реформування місцевого самоврядуванняМожливість місцевих громад самим визначати, які повноваження залишати за собою та повною мірою розпоряджатися ресурсами, які знаходяться на території – все це є одним із ключових принципів Концепції реформування місцевого самоврядування. Наразі на Дніпропетровщині, як і по всій Україні, за завданням Президента України Віктора Януковича проходить широке громадське обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

В рамках Всеукраїнського місячника В рамках нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток» на території всій країни проходить Всеукраїнський місячник "Спорт для всіх – спільна турбота”. В його рамках приводяться до ладу спортивні майданчики біля житлових будинків та у місцях масового відпочинку людей. Місячник розпочався 1 квітня та завершиться 30 квітня.