Покров Пятница 17.05.24, 09:44
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 19
Дмитро Колєсніков: «На Дніпропетровщині всі учасники посівної кампанії діють професійно та злагоджено»На Дніпропетровщині тривають весняно-польові роботи. Тиждень тому завершився посів ранніх ярих зернових, а 15 квітня аграрії розпочали сіяти пізні зернові культури. Роботи проходять чітко за планом. Вже посіяно 2,5 тис га ярого ріпаку, 21 тис га кукурудзи, 43,4 тис га соняшника, 700 га цукрового буряку. Про це повідомили у департаменті агропромислового комплексу та розвитку сільських територій Дніпропетровської облдержадміністрації.

Дмитро Колєсніков: «Всі дитячі оздоровчі табори Дніпропетровщини повинні здати паспорти готовності до 25 травня» (фото)За підсумками 2012 року Дніпропетровська область посіла перше місце серед регіонів України з питання оздоровлення дітей та увійшла до трійки кращих в охопленні їх оздоровленням та відпочинком. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков поставив завдання цього року покращити ці показники.

Цього року на Дніпропетровщині буде встановлено 50 спортивних майданчиків з обладнанням для занять з WorkOutРізносторонній розвиток дитини, підтримка талантів молоді та їх інтересу до популярних видів спорту – це одні з основних положень, покладених в основу Соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток». Молодь Дніпропетровщини наразі активно цікавиться WorkOut – вуличним спортом, в основі якого лежать атлетичні вправи на турніках та брусах

Провідні французькі хірурги провели в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні майстер-клас – дві операції з відновлення слухуПровідні французькі хірурги провели в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні майстер-клас – операції з відновлення слуху в двох хлопчиків різного віку. Першій дитині, яка страждає на повну глухоту з народження – 3 роки. Другому – 17 років. Хлопець народився абсолютно здоровим, проте втратив слух внаслідок ускладнень хвороби, яку він переніс кілька років тому.

Щороку підприємства харчової промисловості Дніпропетровської області виробляють близько 300 нових видів продукціїПідприємства харчової промисловості Дніпропетровщини вже зарекомендували себе як виробники широкого ряду якісних продуктів за доступними цінами. Вони систематично збільшують обсяги виробництва, а також видове різноманіття продукції – це близько 300 нових найменувань щороку.