Покров Пятница 17.05.24, 10:05
Сайт
Главная » 2013 » Апрель » 22
Дмитро Колєсніков відвідав ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС Петра Васильовича ЗабитчукаПрацювати на благо Вітчизни – девіз людей, які не зупинялися перед жодним випробуванням і йшли на ризик задля миру та спокою на рідній землі. Одним із таких є Петро Васильович Забитчук – ліквідатор наслідків Чорнобильської катастрофи, конструктор Південмашу, засновник  організації «Союз Чорнобиль» цього заводу. Покращувати умови соціального захисту людей, які постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС – одне з важливих завдання, яке ставить наш Президент Віктор Янукович

Олександр Вілкул: «У Всеукраїнському суботнику 20 квітня 2013 року взяло участь майже 5,5 млн громадян» (фото)«Суботник об’єднав владу, представників громадських організацій та підприємств, волонтерів, молодь. Люди приходили з родинами, друзями. Багато хто сприймав суботник як свято, а не як необхідність. Адже у нашого народу є традиції спільно наводити чистоту на вулицях та дворах після зими, тим більш такої складної як була цього року», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, підбиваючи підсумки акції на засіданні Кабінету Міністрів України.

Дмитро Колєсніков: «В економіку Дніпропетровщини залучено майже 2 млн дол США інвестицій з Польщі»В економіку Дніпропетровщини залучено майже 2 млн дол США інвестицій з Польщі. Інвестиції в основному вкладені в промисловість регіону, торгівлю та операції з нерухомим майном. Загалом на Дніпропетровщині працюють 20 підприємств з польськими інвестиціями. Про це стало відомо під час зустрічі губернатора Дмитра Колєснікова з Послом Республіки Польща в Україні Генриком Літвіном. 

На Дніпропетровщині в рамках місячника боротьби з туберкульозом обстежено близько 80 тис мешканців областіНа Дніпропетровщині завершився щорічний місячник боротьби з туберкульозом. В його рамках проводилися профілактичні флюорографічні обстеження населення не тільки в медичних закладах області, а й за допомогою пересувних флюорографів. Вони працювали в місцях масового перебування людей – на ринках та у торговельних центрах області. 

Відразу два учбових заклади Дніпропетровська увійшли до десятки кращих українських шкіл за версією журналу «Фокус»Журнал «Фокус» опублікував рейтинг 50 кращих шкіл України, підготований спільно з телевізійною службою новин каналу 1+1. До ТОП-10 рейтингу потрапили одразу два учбових заклади Дніпропетровська.  Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при ДНУ ім. Олеся Гончара посів 6-те місце, а Українсько-Американський ліцей м. Дніпропетровська – 7-ме. Також до десятки кращих увійшли учбові заклади лише Києва, Львова та Ніжина.